in ,

Români exportați, Rareș Bogdan a explodat: ”Cine a luat decizia, e un imbecil”

Mii de români pot pleca la muncă în străinătate

Țările europene, precum Germania, Italia sau Anglia au anunțat că vor ridica restricțiile de circulație pentru muncitorii români. Prin Ordonanța nr. 7 guvernul Orban a aprobat efecturea de curse charter cu muncitori români sezonieri către aceste state. Astfel, în această săptămână peste 2000 de persoane vor pleca să muncească în Germania. Astăzi 1800 de români s-au înghesuit pe Aeroportul din Cluj în așteptarea charterelor care să îi ducă la muncă. 

Rareș Bogdan: „O imbecilitate!”

După ce Guvernul Orban le-a dat undă verde românilor care vor să muncească în Italia și în Germania, în agricultură, Rareș Bogdan a explodat.

Prim-vicepreședintele PNL consideră că românii care au venit acasă ar trebui păstrați, pentru dezvoltarea agriculturii românești.

Mesajul lui Rareș Bogdan:

O imbecilitate! Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam Agricultura romaneasca. Aici, producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania. Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine af fi, este un imbecil. Si Nuuuu in Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost in epicentrul infectrailor cu COVID19.

Mai bine chemati marii agricultori romani si producatori/cultivatori si analizam daca le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 eur care reprezinta chiriile si cheltuielile ca nu sunt oamenii acasa si ne dezvoltam in sfarsit Agricultura!!!!!! Nu putem sa importam in continuare patrunjel, ceapa, cartofi, usturoi si drojdie! Parem imbecilii planetei. Si inca ceva, BLOCATI acum exportul de cereale si faina! In ultimele 3 saptamani au fost exportate cantitati uriase de faina si cereale prin Portul Constanta”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Articole similare:

Coronavirus în Italia, Spania, Austria și Germania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirusul decimează casele de bătrâni

Coronavirusul decimează casele de bătrâni din UK. Zeci de morți în Luton, Glasgow și în alte orașe

Boris Johnson terapie intensivă

Boris Johnson a fost scos de la terapie intensivă, dar rămâne în spital