in ,

Numărul persoanelor decedate în Marea Britanie a ajuns la 5.368. Au fost raportate 403 decese în Anglia și 31 în Scoția și Țara Galilor

Ultimele cifre ale autorităților pentru Sănătate Publică din Anglia, Scoția și Țara Galilor indică o scădere a numărului de decedați din cauza coronavirusului. Astfel, au fost raportate 403 decese în Anglia și 31 în Scoția și Țara Galilor.

Acest lucru ar putea indica faptul că temerile autorităților că se va ajunge la peste 1.000 de morți pe zi nu sunt susținute.

Scoția a declarat astăzi 255 de noi teste pozitive și doar patru noi decese, ducând totalul la 222 și la 3.961 persoane infectate.

Țara Galilor a declarat încă 302 de cazuri și încă 27 de decese.

Statisticile vin în condițiile în care premierul Boris Johnson rămâne la spital, după ce a fost internat aseară, 5 aprilie, din cauză că avea febră de prea mult timp.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: «Vom învinge acest virus»

Purtătorul de cuvânt al premierului a declarat că acesta este încă „sub observație” și a refuzat să spună dacă a fost diagnosticat cu pneumonie.

El a insistat că domnul Johnson este în „stare bună” și este încă în contact cu asistenții săi.

Premierul în vârstă de 55 de ani a fost internat la Spitalul St. Thomas, care se află aproape de reședința sa.

Boris Johnson, dus de urgență la spital, are temperatură ridicată și simptome persistente. “Toți americanii se roagă pentru el”

Miniștrii spun că Johnson „și-a riscat sănătatea” păstrând un ritm frenetic de muncă, chiar dacă i s-a spus că trebuie să se odihnească.

Guvernul a anunțat că nu a fost vorba despre o internare de urgență, iar premierul rămâne la cârma executivului, însă nu există un interval clar înc are va fi externat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diaspora se pregătește de vot, aproape 300 de români s-au înscris pentru votul prin corespondență

Romi întorși din Anglia

Romi întorși de la cerșit din Anglia, au instituit teroarea într-o comună din Brașov. „Au amenințat că vor da foc la primărie”