in

Românii care se întorc din străinătate ar putea scăpa de izolare din 15 iunie. Ce se întâmplă cu zborurile spre Marea Britanie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că autoritățile analizează posibilitatea aplicării unor noi măsuri de relaxare din 15 iunie. Ministrul a spus că inclusiv izolarea la domiciliu pentru românii care se întorc din străinătate ar putea fi suspendată, scrie Libertatea.

”Se analizează posibilitatea anulării acestei suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie. După analiza specialiștilor, există această posibilitate pentru etapa a treia a măsurilor de relaxare”, a declarat ministrul.

Vela a mai spus că inclusiv zborurile către și dinspre Marea Britanie s-ar putea relua, însă românii s-ar putea lovi de izolare la domiciliu dacă merg în Regat. În ciuda opoziției, guvernul de la Londra a precizat că începând cu data de 8 iunie, persoanele care ajung în Regatul Unit vor intra în izolare la domiciliu.

Potrivit ultimelor informații, amenzile pentru încălcarea dispozițiilor ar putea ajunge la 1.000 de lire sterline, titrează presa din Anglia.

https://ziarulromanesc.net/romani-uk/inca-un-roman-infectat-cu-covid-a-murit-in-uk-numarul-deceselor-in-diaspora-103/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tot mai mulți britanici solicită cetățenia germană

Judecat în România din cauza unei amenzi de 3.900 de lire sterline primită în Anglia