in

De frica hoților un supermarket pune doar borcane goale pe rafturi. ”Sărăcia și disperarea sunt la niveluri record”

În încercarea de a opri hoții din magazine, Spar a luat o decizie neașteptată, stivuind pe rafturi borcane goale de cafea – păstrând borcanele reale pentru clienții plătitori. În timp ce costul produselor sale este relativ ieftin în comparație cu unele supermarketuri, unii cumpărători nu se pot hotărî să scoată din buzunar 7,25 lire sterline pentru Nescafe Gold Blend.
>>> Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie, cu peste 14 lire sterline mai ieftin decât Lidl la coșul de cumpărături

Supermarketul pune doar borcane goale pe rafturi

Un localnic declarat pentru Mirror: “Sărăcia și disperarea sunt la niveluri record. Oamenii se bazează pe furturi din magazine și pe băncile alimentare pentru a supraviețui.”

Unii cumpărători sunt de-a dreptul îngroziți de prețul de 6,99 lire sterline al unui recipient minuscul de L’Or Classic, în timp ce alții au devenit furioși după ce au luat un Nescafe Gold Blend Alta Rica și au realizat că acesta costă 5,55 lire sterline.

În cele 200 g de Nescafe Orginal de 200 g, care costă 5,50 lire sterline, sau Douwe Egberts Pure Gold de 4,29 lire sterline, nu există niciun gram de cafea.

Lucrătorii trebuie, de asemenea, să pună la vedere borcane fictive de 95g de Nescafe Gold Blend de 3,65 lire sterline și Kenco, Rich, Smooth sau Decaf, de 3,50 lire sterline. În mod surprinzător, chiar și cea de 95 g de Nescafe Original, de 3,09 lire sterline, este goală.

Pe un afiș de pe raft scria: “Dacă aveți nevoie de orice produs expus, vă rugăm să îl duceți la casele de marcat.”

În prezent, singurul tip de cafea pe care hoții din magazine pot pune mâna este marca proprie a magazinului, care costă 2,99 lire sterline.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

săptămână de groază la Londra,

Săptămână de groază la Londra: 3 morți, 11 înjunghiați și un băiat mutilat de un câine. Plus un bărbat violat în parc

Un bărbat a decedat după ce departamentul de urgențe l-a trimis acasă și i-a spus să “bea Lucozade”