in

Un britanic musulman o jignește pe românca ucisă în atentatul terorist, după care se dezlănțuie: „Români mizerabili! Hoți și prostituate!”


Un comentariu de pe Facebook postat de un musulman la articolul BBC cu privire la moartea româncei Andreea Cristea a stârnit indignare în rândurile utilizatorilor de pe grupurile de români din Marea Britanie.

„Român mizerabil o să ajungi negreșit în iad. Insallah!”, ar fi comentat Malik Afraz Ahmad, un musulman care locuiește în Manchester, potrivit profilului său de Facebook.Pe grupurile de pe Facebook au apărut imediat îndemnuri ca pagina lui Afraz Ahmad Malik să fie raportată.

Întrebat de Ziarul Românesc dacă aceea este într-adevăr postarea sa, Afraz Ahmad Malik a replicat că i-a fost spart contul, dar că dacă ar fi comentat el, ar fi spus lucruri mai rele despre români.

„Toți românii sunt niște nenorociți și drogați, fură biciclete, jefuiesc case și aduc prostituția în această țară… Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai facem parte din asta (probabil UE – n. red.) …. .egggggghhhh români mizerabili”, a continuat musulmanul.

Veste tristă! A murit Andreea Cristea, românca aruncată în Tamisa de atacatorul de la Westminster

Iubitul româncei rănite în atacul de la Westminster: „Urma să o cer în căsătorie în acea zi”

Ambasada României la Londra, informații de ultimă oră cu privire la starea româncei rănite în atacul de pe Westminster Bridge

Românca rănită în atacul de la Westminster a fost aruncată de pe pod în Tamisa. Este internată în stare gravă.

Poliția a publicat fotografia atacatorului de la Westminster. Și-a luat numele de Masood când s-a convertit la islam
Un criminal în conducerea USR. Condamnat pentru omor în Germania, era să ajungă senator în România

Stockholm. Trei morți și mai mulți răniți. Un camion a intrat în mulțime