in

Îmbunătăţeşte-ţi cariera profesională, atinge-ți scopurile și îdeplinește-ți obiectivele!

Students Success

Îmbunătăţeşte-ţi  cariera profesională, atinge-ți scopurile și îndeplinește-ți obiectivele!

Lucrați în același loc de câțiva ani, faceți același lucru în fiecare zi și rutina dvs. a devenit puțin monotonă, plictisitoare și chiar frustrantă, deoarece nu știți cum să continuați să creșteți în cadrul companiei…

Te regăsești în situația anterioară? Dacă da, atunci poate că este timpul să contemplați ideea de a studia un grad de absolvent. Știu că aveți deja o mare experiență în zona dvs. de lucru, dar obținerea de noi cunoștințe deschide porțile către o lume a oportunităților.

Lumea actuală evoluează rapid, astfel încât cunoașterea în multe domenii devine depășită, formarea permanentă este, prin urmare, aproape indispensabilă si de aceea sa obtineti o diploma universitara cu siguranta vă va ajuta să vă dezvoltați profesional.Persoanele care au absolvit deja o universitate și au specificat asta în CV-ul lor sunt, de obicei, considerate pentru funcții de conducere, având posibilitatea de avansare.

Banii nu aduc fericire, dar cu siguranta ne ajută să avem o viață mai stabilă, așa că ar trebui să luăm în considerare faptul că sunt mult mai bune salariile pentru  persoanele care au studii universitare.

Având o poziție economică mai bună vă va ajuta să aveți o mai bună calitate a vieții.

Există multe programe universitare care sunt eligibile  în întreaga lume și care pot deschide ușile pentru: un salariu mult peste medie, posibilitatea de a întâlni noi locuri și culturi diferite, opțiunea de a lucra și chiar de a deveni cetățean al acestei tari.

Benjamin Franklin a avut o frază perfectă pentru a închide subiectul și pentru a va convinge să studiati un curs la o universitate de prestigiu din UK: “Investiția în cunoaștere produce întotdeauna cele mai bune beneficii”.

Poți beneficia de sprijinul specialiștilor de la Markcon Limited, care vă pune la dispoziție toate serviciile necesare pentru înscriere la studii și pentru obținerea finanțării!

Suntem alaturi de voi cu cele mai bune soluții și vă prezentăm informații corecte despre sistemul educațional și fondurile guvernamentale. De asemennea, dispunem de locații și cursuri diversificate.

Accesarea acestui program de studii garantează continuarea acordării suportului financiar pe toata durata programului, indiferent dacă statutul Marii Britanii se schimbă în cadrul Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

Mobil: 0741 4227 226

Office: 0203 1989 603

Web: www.markcon.org

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/maarkcon

https://www.instagram.com/markcon limited

 

O diplomă universitară din Regatul Unit te va face candidatul ideal pe piața internațională a muncii

 

https://ziarulromanesc.net/advert/cum-poti-studia-la-o-universitate-din-londra/
Acasă-i România, Revelion 2018

Factura pentru Brexit, stabilită la 45 de miliarde de lire sterline. Marea Britanie, pe cale să accepte