in

Eveniment la festivalul de film Thurrock, estul Londrei: Întâlnire cu actrița Anamaria Marinca

Români în UK – Actrița Anamaria Marinca la festivalul Thurrock – Festivalul de Film Thurrock (estul Londrei) organizează o întâlnire cu actrița Anamaria Marinca, câștigătoare a premiului BAFTA, în cadrul evenimentului Artists in the Spotlight (Artiștii în lumina reflectoarelor).

Anamaria Marinca a apărut în două filme care se petrec în Estuarul Tamisei, regizate de premiata Eelyn Lee. Aceste filme vor fi proiectate duminică, 28 august, la ora 16, după care va urma o discuție cu actorii și regizorul.

În Monster, după o furtună feroce, o mică comunitate de estuar este aruncată în agitație după ce o creatură misterioasă apare în noroi la reflux. Sosirea creaturii dezlănțuie în cei mai mulți temeri adânc înrădăcinate, dar Rada, interpretată de Anamaria Marinca (4 luni, 3 săptămâni, 2 zile), oferă refugiu străinului, acțiune care duce la consecințe devastatoare.

“Pe aripile vântului”, unul dintre cele mai faimoase filme din istorie, a fost interzis. CTP: «Asta făceau naziștii și comuniștii»

În Creature of the Estuary, creaturi ciudate sunt văzute în noroi la reflux, când peisajul începe să se schimbe. Amplasată în lumea de jos a estuarului Tamisei, această nouă lucrare a lui Eelyn Lee evocă o creatură făcută din fragmente de memorie și frică. La fel ca monstrul lui Frankenstein, filmul este format din părți. Ca formă episodică, este parțial testament, parțial fantezie și parțial recviem pentru amintirile unui loc.

Londra: O româncă de 27 de ani joacă în două dintre filmele de Oscar

Actrița Anamaria Marinca la festivalul Thurrock – Anamaria va vorbi și despre cel mai recent film al ei You Won’t Be Alone. O țărancă naivă din Macedonia din secolul al XIX-lea este luată dintr-o viață de singurătate, transformată într-un cameleon de o vrăjitoare, apoi abandonată. Pe măsură ce fata mută explorează o lume la nivelul pământului pentru prima dată, ea învață despre umanitate, pierdere și dragoste – dar vrăjitoarea o urmărește cu gelozie, iar furia ei poate sfâșia lumea fetei încă o dată.

You Won’t Be Alone va fi proiectat la Festivalul de Film de la Londra din acest an, în octombrie.

Pentru mai multe informații despre Festivalul de Film Thurrock sau pentru a obține bilete, accesați https://thurrockfilmfestival.uk/events/rooftop-film-club

16:00, duminică, 28 august 2022
Bilete 12 GBP
Roof Cinema, Feast Restaurant, 18 Grays High Street, Thurrock, RM17 6LU

Filmul de scurt metraj al unui tânăr artist român va putea fi vizionat pe 12 septembrie pe marile ecrane digitale din Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primarul Londrei, Sadiq Khan: „Înghețarea chiriilor, energie gratuită pentru săraci”

protest bill uk

Facturile prea scumpe, britanicii protestează: „Nu le plătim”. Peste 100.000 de persoane s-au alăturat protestului “Don’t pay UK”