in

Centru de testare CSCS pentru români. Daniel Tudurean: „Suntem autorizați CITB şi British Safety Council”

Cardurile CSCS, necesare pentru a putea lucra pe șantierele din Marea Britanie, pot fi obținute rapid dacă apelați la Tudcom Proffessionals Ltd, o companie românească ce are sediul în Kingsbury.

„Noi îi putem ajuta pe oameni cu trening, evaluări și testări, pentru ca în final să obțină fără dificultate cardul CSCS”, ne-a declarat Daniel Tudurean, directorul companiei.

Tudcom Proffessionals Ltd a deschis și un centru de testare CSCS, în zona Kingsbury, autorizat de CITB și British Safety Council. Acolo, spune Daniel Tudurean, se fac evaluări și se dau testările pentru cardurile CSCS.
Daniel Tudurean spune despre afacerea sa că este una concentrată pe nevoile clientului: „Suntem dedicați furnizării unor servicii de înaltă calitate în special de training pentru a se putea lua cu uşurinţă testul CSCS. Atunci când apar probleme pentru noi este prioritar să căutăm soluții și să le implementăm astfel încât să clienții noștri să nu aibă neplăceri. Experiența și cunoștințele noastre în domeniul unde activăm fac din Tudcom Proffessionals o companie în care puteți avea încredere.”

Centrul este dotat cu dispozitive de predare moderne care ajută foarte mult cursanții în procesul de învățare, a mai spus Daniel Tudurean. Evaluarea finală constă în 40 de întrebări de tip grilă, cu variante de răspuns și durează o oră.

Obiectivul principal al companiei este trainingul şi testarea pentru obţinerea cardurilor CSCS, însă se oferă și consultanță pentru obţinerea documentelor de ședere şi intermediere a locurilor de muncă în construcţii şi în alte domenii de activitate. De asemenea, compania dispune de personal calificat de predare, precum şi specialişti în domeniul construcţiilor.

Echipa Tudcom Proffesionals oferă și consultanță  în obținerea altor calificări/carduri în domeniul construcțiilor, cum ar fi: cursuri de prim ajutor (First Aid), NVQ și CPCS.

De asemenea, se oferă sprijin pentru parcurgerea etapelor esențiale pentru a deveni rezident cu „acte în regulă” în UK (deschiderea unui cont bancar, înregistrare la NINo/UTR, echivalarea studiilor, aplicații pentru căutarea unui loc de muncă sau găsirea unei chirii).

Cursuri oferite de Tudcom:

  • Training şi evaluare Level 1 Award in Health and Safety în a Construction Environment (Nvq Level1)
  • Training, simulări de teste Health & Safety (test for operatives) și Fire Safety Training.

Câteva avantaje ale colaborării cu Tudcom Proffessionals:

  • Metode flexibile de obținere a calificărilor (pe hârtie/sau suport on-line)
  • Eliberarea certificatelor mult mai repede decât la multe alte centre de testare

Seriozitate, profesionalism, explicații pe înțelesul fiecărui client în parte

  • Certificări recunoscute la nivel național, obținute în conformitate cu legea din Marea Britanie

Pentru mai multe detalii:

Telefon fix: 020 8202 7509

Mobil: 07405 833 586; 07405 128 965

Adresa: 211 Kingsbury Road, Abji Bapasghree House NW9 8AQ

E-mail: [email protected], [email protected]

www.tudcom.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Englezii, revoltați din cauza unor nomazi din România. „Și-au făcut tabără în parc. Au pus și garduri”

Ultimul sondaj, devastator pentru Theresa May. Conservatorii ar putea pierde majoritatea parlamentară