in

Cine este românul care îi spală mașinile Regelui Charles. „Am fost contactat de Casa Regală”

Un român stabilit în Anglia a devenit cunoscut în România pentru faptul că îi spală mașinile Regelui Charles. „Am fost contactat de Casa Regală”, a povestit el. Este vorba despre un român originar din Tecuci, Eugen Tudose, de 29 de ani, care are acum o afacere de spălat mașini în Londra. Provine dintr-o familie foarte săracă, acasă nu avea curent electric, iar când a venit la Londra a dormit două săptămâni într-o stație de autobuz. Pentru el este un mare succes că a reușit să se ridice, să își facă afacerea sa și să aibă printre clienți asemenea persoane importante. Este căsătorit și a devenit de curînd tată.

Un român îi spală mașinile Regelui Charles

După ce a dormit două săptămâni la Victoria Coach Station, și-a găsit de lucru la spălat mașini la o filială Range Rover. Așa i-a venit ideea de a-și deschide propria afacere în domeniu. „Nu aveam bani să îmi fac o spălătorie fizică, am zis că îmi iau eu o dubă și mi-o echipez eu cum trebuie. Am început să mă documentez, să caut pe Google să văd cum se echipează o dubă cu tot ce e nevoie, am văzut niște filmulețe pe Youtube, apoi mi-am cumpărat o dubă, am dat pe 3.000 de lire, am dus-o la o firmă, mi-au luat undeva la trei mii de de lire pentru echipare, după care am făcut asigurarile, mi-am deschis firma.”, a declarat el pentru actualitate.net.

Afacerea unui român a cucerit clienții britanici: Premiul „cea mai bună pizzerie” pentru al doilea an consecutiv

”Am fost contactat de Casa Regală”

Un român îi spală mașinile Regelui Charles – Așa a devenit Eugen Tudose patronul unei firme. Nu își imagina atunci ce clienți importanți va avea.

„Într-o zi m-a sunat Chris Eubank, fostul campion mondial de box, cred că m-a găsit de pe Google, nu-mi dau seama exact. Eu am mi-am deschis și pagini de profil pe social media, instagram, Youtube, TikTok, tot ce s-a putut. Și am lucrat mult la promovarea online. Când m-a sunat, nu știam cine e. Avea nevoie urgentă de spălare pentru mașina lui.” A ajuns așa la știrile locale și ulterior a fost contactat și de Casa Regală. „De la Casa Regală tot ei m-au contactat, da. Toate știrile despre mine au avut un impact foarte bun, foarte pozitiv, așa că am devenit cunoscut cu afacerea pe care o aveam. Mai departe, despre Casa Regală nu pot da informații, pentru că am semnat un contract de confidențialitate.”, mai spune Eugen Tudose. Citește mai mult la: Actualitate.net

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

alocatie copii

Alocația pentru copii în Marea Britanie se schimbă – iată tot ce trebuie să știți

Interzicerea totală a fumatului în Marea Britanie

Marea Britanie introduce interzicerea totală a fumatului