in

Alocația pentru copii în Marea Britanie se schimbă – iată tot ce trebuie să știți

Alocația pentru copii în Marea Britanie se schimbă. Regulile privind alocația pentru copii se schimbă și vor face ca mai puțini britanici să fie nevoiți să plătească bani înapoi la HMRC. Principala modificare a acestei prestații a fost anunțată în bugetul de primăvară și se referă la taxa pentru alocația pentru copii cu venituri ridicate (HICBC). Alocația pentru copii este o plată lunară făcută unei persoane responsabile pentru un copil cu vârsta sub 16 ani sau sub 20 de ani, dacă acesta urmează o formă de învățământ sau de formare profesională aprobată.
>>> Marea Britanie face schimbări financiare uriașe în aprilie. 10 puncte care îți vor afecta portofelul

Alocația pentru copii în Marea Britanie se schimbă

Conform normelor actuale, sunteți eligibil pentru întreaga sumă a alocației pentru copii dacă câștigați sub 50.000 de lire sterline pe an. Odată ce începeți să câștigați mai mult de atât, trebuie să începeți să plătiți înapoi prin intermediul HICBC. Trebuie să returnați 1% din alocația pentru copii pentru fiecare 100 de lire sterline de venit pe care îl câștigați peste 50 000 de lire sterline pe an, iar dacă câștigați peste 60 000 de lire sterline, va trebui să returnați întreaga sumă. Trebuie să plătiți această sumă prin autoevaluare, scrie Mirror.

Cu toate acestea, începând cu 6 aprilie, pragul de la care trebuie să începeți să returnați prestația crește la 60.000 de lire sterline. De asemenea, limita superioară va fi majorată la 80.000 de lire sterline pe an, ceea ce înseamnă că veți putea câștiga până la 80.000 de lire sterline pe an înainte de a vi se opri complet plata alocației pentru copii.
>>> HMRC emite un avertisment urgent pentru 27 de milioane de oameni din Marea Britanie

În plus, începând cu data de 6 aprilie, va crește și cuantumul alocației pentru copii pe care o primiți. În prezent, primiți 24 de lire sterline pe săptămână pentru primul copil, iar ceilalți copii pe care îi aveți primesc câte 15,90 lire sterline pe săptămână fiecare. De sâmbătă (6 aprilie), aceste rate vor crește la 25,60 și 16,95 lire sterline pe săptămână. Acest lucru înseamnă că plata va fi de 3 094 de lire sterline pe an pentru o persoană care are trei copii sau de 2 212 lire sterline dacă are doi copii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 22 In medie: 3.9]
Șocul unui român întors în țară după 18 ani de Anglia

Șocul unui român întors în țară după 18 ani de Anglia: „Viața mai scumpă ca afară”

Cine este românul care îi spală mașinile Regelui Charles. „Am fost contactat de Casa Regală”