in

Firma „Osbornes Law” reprezintă familia Gabrielei Pintilie: „Familia este devastată și cere răspunsuri”

Gabriela Pintilie. O anchetă în legătură cu moartea unei mame la o maternitate din Anglia, la câteva ore după ce a născut, a început luni.

Gabriela Pintilie, de 36 de ani, originară din România, a născut o fată, în februarie anul trecut, dar a murit a doua zi, la Spitalul Universitar Basildon. Fetița a supraviețuit.

Unitatea de maternitate din spital a fost plină de probleme în ultimele luni. În luna noiembrie 2019, Stela Ernu, o mămică de 31 de ani, a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut după ce a fost trimisă de două ori acasă de către personalul medical – în ciuda faptului că nașterea i-a fost întârziată aproape două săptămâni.

Ea intrase în travaliu cu 54 de ore înainte de a naște copilul, însă băiețelul Lucas murise deja.

Gabriela Pintilie. O inspecție a Comisiei de calitate a îngrijirilor (CQC) din iulie anul trecut a criticat unitatea, spunând că unele dintre practicile sale nu sunt întotdeauna în siguranță și că necesită îmbunătățiri. În aceeași lună, un legist a descoperit că un băiețel, Ennis Pecaku, ar fi supraviețuit probabil dacă nu ar fi fost vorba de neglijența spitalului.

Stephanie Prior, șeful Departamentului de neglijențe medicale de la cabinetul de avocatură din Londra Osbornes Law, care reprezintă familia, a declarat: „Familia este devastată de pierderea Gabrielei și cere răspunsuri despre motivul pentru care a murit în locul în care ar fi trebuit să fie cel mai în siguranță după ce deja născuse fetița. Ei speră că ancheta le va putea oferi răspunsuri la numeroasele întrebări pe care le au, astfel încât vor putea să încerce să își continue viața, dacă acest lucru este posibil. ”


Maria Tiron, avocatul român de la Osbornes Law, a lucrat și în acest caz și a făcut legătura cu clienții.

w: www.osborneslaw.com                        

t: @osbornelawyers     

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cercetat pentru proxenetism în Marea Britanie, temutul interlop Cocoș Băncuță vrea să fie liber

Florin Cîțu îndeamnă românii să emigreze: «Celor născuți după 1970 nu va mai avea cine să le plătească pensiile»