in

Din cugetările imigrantului Spirescu: „Nu am niciun motiv să mai plec acasă”

De fiecare dată când Biroul Național de Statistică din Marea Britanie anunță noile cifre cu privire la imigrație, cel puțin o publicație sau o televiziune îi cere părerea lui Victor Spirescu, cel care pe 1 ianuarie 2014 era primul imigrant oficial de după ridicarea restricțiilor de muncă.

La un an și jumătate de când parlamentarul laburist Keith Vaz îl întâmpina pe Aeroportul Luton, Spirescu și-a schimbat total părerea despre traiul în Marea Britanie.

Dacă în 2014 el spunea că nu vrea să rămână în Regatul Unit, ci doar să strângă bani pentru a-și renova locuința din România, acum, el are o altă viziune.Victor Spirescu a declarat pentru ITV: „Mă simt foarte bine aici, am fost entuziasmat încă din prima zi când am ajuns în Marea Britanie. Când am venit planificasem să rămân doar trei-patru luni, dar acum am propria mea companie, propria mea slujbă. Nu am niciun motiv să merg acasă”.

El a mai spus că traiul în Marea  Britanie i se pare cam scump, dar dacă ești muncitor poți să ai o viață mai bună aici.


Primul imigrant român din 2014: „Vreau să plec acasă!”

Victor Spirescu și Nigel Farage, citatele anului în The Telegraph

Imigrantul anului 2014, Victor Spirescu: Le spun românilor să nu vină în Marea Britanie VIDEO

Victor Spirescu: „Nu credeți ce înfloresc ziarele”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Număr record de români în Regatul Unit. Vezi ultimele cifre OFICIALE

Vrei să pleci din România? MAE te trimite în Gara de Nord, pentru informații