in

Eddie Kone: Mulţumesc românilor!Centura neagră Eddie Kone, instructor de BJJ (Brazilian Jiu Jitsu), este antrenorul principal şi prietenul lui Zmărăndescu. El l-a înscris pe Zmărăndescu în competiţiile BAMMA (British Association of Mixt Martial Arts) şi nu a avut dubii cu privire la victoria românului pe Wembley. Iată cum a văzut meciul Eddie Kone.

Eddie Kone, ce ne poţi spune despre planurile de viitor în ceea ce îl priveşte pe Cătălin? «Au fost făcute câteva oferte pentru Cătălin, în UK, dar în momentul de faţă încă negociem şi nu avem nimic concret deocamdată. Pot însă să îi asigur pe fani că în mod sigur Cătălin se va lupta în acest an şi foarte curând.»

Ce ne poţi spune despre aranjamentele pentru un eventual meci pentru titlul mondial? «BAMMA încă nu ne-a anunţat nimic, trebuie să aşteptăm propunerile şi deciziile lor. Este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple.»

A primit Cătălin oferte de la vreo organizaţie MMA din SUA? «Suntem în legătură cu câteva organizaţii de acolo şi i s-a oferit ceva în Costa Rica, dar încă suntem în negocieri.»

Cătălin a învins în timp record, ştim că nu aveai îndoieli că nu va fi aşa, dar te aşteptai să câştige în doar 29 de secunde? «În acest sport nu eşti plătit pe minut, fie că termini într-un minut sau în 15, primeşti aceeaşi bani, deci nu are rost să îţi îngreunezi lupta. Nu am fost surprins că a învins în timp record, pentru că îl ştiu pe Cătălin şi ştiu cât de mult s-a antrenat pentru acest meci. Victoria obţinută sâmbătă este o dovada a eticii şi a efortului depus.»

A câştigat doar pentru că s-a antrenat foarte mult sau şi din cauză că adversarul a fost sub nivelul lui? «Cătălin a câştigat pentru că s-a antrenat foarte mult, în fiecare zi, timp de 8 săptămâni, urmând o dietă strictă şi având în spate oamenii potriviţi. Aceste lucruri s-au reflectat în felul cum arată fizic, dar şi în nivelul de concentrare pe care l-a avut la meci.

A avut antrenori puternici şi stricţi, pe diverse stiluri de luptă: muay thai, brazilian jiu jitsu, etc. Împreună cu Cătălin, eu şi cu ceilalţi antrenori am pus la punct o strategie, am analizat adversarul şi luptele anterioare ale acestuia şi am obţinut în cele din urmă combinaţia perfectă.

Cei care consideră că adversarul lui Cătălin a fost prea slab trebuie să ştie că nu noi suntem cei care alegem oponenţii. Indiferent cu cine i se va oferi să lupte, vom accepta. Aceasta a fost prima luptă a lui Cătălin în UK împotriva unui tip care avea 6 meciuri MMA câştigate consecutiv. Sharif Mohamed Ali este un luptător de temut, dar etica de antrenament a lui Cătălin şi efortul oamenilor din spatele lui au învins.

În încheiere aş dori să mulţumesc tuturor celor care l-au ajutat pe Cătălin să se pregătească pentru acest meci precum şi românilor prezenţi la gală (şi nu numai) pentru a-l susţine pe Cătălin, care a avut o atitudine de mare sportiv şi care a luptat nu doar pentru copiii lui, ci şi pentru România. Continuaţi să îl susţineţi în continuare, Cătălin a început un nou capitol din viaţa sa şi are nevoie de tot suportul.» L.A.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum să devii propriul tău şef – demararea activităţii de Întreprinzător Independent

Obţinerea cetăţeniei britanice