in

Gală caritabilă în beneficiul elevilor din România. Încă mai puteți achiziționa bileteOrganizația Romanian Women in UK găzduiește un eveniment de gală annual, în sprijinul organizațiilor caritabile românești și românești.

Cina de gală din acest an este în beneficiul Școlii de Vară Oxford pentru Romania, prima școală de vară multidisciplinară pentru elevii de liceu din România, cu un potențial academic deosebit dar cu resurse financiare limitate, ce se desfășoară în mediul universitar din Oxford.

Fiți alături de oameni minunați, la acest eveniment extraordinar. Mai puteți încă achiziționa bilete de AICI.

Gala Dinner

Au mai rămas câteva zile, mai sunt câteva bilete la evenimentul anual caritabil Gala Dinner, organizat de Romanian Women in UK în beneficiul cauzelor care au ca misiune o Românie mai bună. Te așteptăm alături de noi!Parteneri: Români în Londra Oficial/ Claudia Gutulescu, Arca TV, Super Financial LimitedLink bilete: https://www.eventbrite.co.uk/e/gala-dinner-tickets-51380326941

Posted by Romanian Women in UK on Sunday, October 14, 2018

Participă în acest an:

– MC: Janina Nectara, jurnalist https://www.facebook.com/janina.nectara

– muzică de calitate oferită de Alexandru Costache, vioară și Andrada Brisc, pian https://www.facebook.com/BogdanAlexandruCostache/

În prețul biletului intră donația dumneavoastră alături de:

– un meniu format din trei feluri

– tombolă

– o sală de bal superbă

[email protected]

[email protected]

Înființată în 2015, de către femei române care activau deja în mediul asociativ, organizația Romanian Women in UK susține si promovează femeile și comunitatea românească din UK prin intermediul proiectelor pe care le derulează de sine stătător sau în colaborare cu autorități britanice și române sau/si alte organizații.

Actvitățile organizației au scopul de a inspira și determina percepții și stiluri de viață menite să conducă la împlinirea personală și profesională, în domenii de interes precum: dezvoltare personală, educație și business.Primul Festival „Diaspora are talent” din Anglia, organizat în cinstea Centenarului.

Români, sclavi la spălătoriile auto din Marea Britanie. Detalii uluitoare despre abuzurile la care sunt supuși