in

Londra, paradisul spărgătorilor: care sunt cartierele unde se sparg cele mai multe case

Care sunt cartierele unde se sparg cele mai multe case? O statistică arată că Hackney este cartierul cel mai grav afectat.

Statisticile arată că Poliția Metropolitană din Londra (Met) nu a reușit să identifice niciun suspect în 77% din cazuri.

Cartierele unde se sparg cele mai multe case

Statistici publicate de Evening Standard arată că Hackney este zona unde se dau cele mai multe spargeri din Londra – cu 2.687 de case sparte în anul din septembrie 2020 până în august 2021.

Barnet a avut al doilea cel mai mare număr de astfel de spargeri, 2.638, iar Tower Hamlets a fost pe locul trei cu 2.612.

Cartierele bogate precum Wandsworth (2.422) și Westminster (2.376) au fost, de asemenea, pe primele locuri pe listă.

Zonele cu cel mai mic număr de spargeri au fost Kingston Upon Thames cu 712 și Bexley cu 766. Numărul total de spargeri raportate în Londra a fost de 55.252 – cea mai mare cifră din Anglia, urmată de West Yorkshire cu 13.110. Thames Valley a fost pe locul șaptea în top pentru Anglia cu 7.403, iar Essex pe locul 10 cu 6.371.

putini suspecti acuzati de spargerile de case la Londra

Mai puțin de un sfert din suspecți identificați

Cifrele arată că dintre cele 42.769 de spargeri în care investigațiile MET au fost finalizate, în 77% nu au reușit să identifice vreun suspect.

Doar 1.195 de investigații – doi la sută din total – au ajuns la judecată și așteaptă un rezultat. Poliția investighează în continuare puțin peste 9.000 din cele 55.252 de incidente din perioada menționată.

Alan Blake, directorul firmei de securitate Secom, care a compilat statistica, a declarat: „Polițiștii din Met au o muncă grea în lupta împotriva spargerilor. Infractorii vizează proprietăți goale și își ascund identitatea folosind măști și mănuși.

Este, de asemenea, mai puțin probabil să pătrundă în proprietăți unde CCTV-ul este deja vizibil.

Verificarea dublă a ferestrelor și ușilor înainte de a pleca, precum și instalarea CCTV, va descuraja infractorii și va ajuta poliția să adune dovezi în cazul în care ar trebui să se întâmple ceva.”

PE ACEEAȘI TEMĂ ⤵⤵⤵

Român, autor a 18 spargeri de locuințe în Ipswich. A furat inclusiv decorațiile unui veteran de război britanic

Trei spargeri în Chigwell și Barking & Dagenham. Român căutat de Poliția Metropolitană

Un român dădea spargeri de locuințe în Watford. Zeci de mii de lire sterline pagubă

Rată mică a condamnărilor

Deputatul laburist pentru Hackney North și Stoke Newington, Diane Abbott, a declarat: „Există o lipsă cronică de resurse de poliție în Hackney și în multe alte cartiere din centrul orașului, care este cauzată de tăierile de fonduri guvernamentale. Promisiunea restabilirii acestor fonduri nu se materializează încă.

Dar există și o problemă de eficacitate, deoarece rata condamnărilor este abisal de scăzută. Conducerea Met și relația sa cu guvernul au fost criticate pe mai multe fronturi, iar acesta este un alt eșec.”

Român căutat de poliție după mai multe spargeri de locuințe în o rașe din Anglia

Ce părere are Traian Băsescu despre românii din diaspora: «Suntem foarte tari. În spargeri de locuințe, în bancomate și în prostituție»

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Efracția continuă să fie o provocare și acesta esta cazul în Londra. Cu toate acestea, în prezent avem o reducere cu 32% a infracțiunilor de efracție în comparație cu ultimii doi ani.”

Met a mai spus că rata sa de detectare – modul în care măsoară numărul de spargeri rezolvate – a crescut la 4,7% în ultimele luni prin măsuri, inclusiv „investirea în echipe concentrate pe îmbunătățirea investigațiilor inițiale și secundare de efracție și jaf” și utilizarea „unei echipe specializate în investigarea spargerilor, de exemplu cu utilizarea bazelor de date de amprente digitale, ADN și imagini CCTV”.

Punctele fierbinți ale spargerilor din Londra perioada septembrie 2020 – august 2021

➤ Hackney – 2.687
➤ Barnet – 2.638
➤ Tower Hamlets – 2.612
➤ Lambeth – 2.448
➤ Southwark – 2.426
➤ Wandsworth – 2.422
➤ Westminster – 2.376
➤ Lewisham – 2.297
➤ Haringey – 2.278
➤ Enfield – 2.136

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

restricții de Anul Nou

Experții în sănătate critică decizia lui Boris Johnson de a nu impune restricții de Anul Nou în Anglia

Copil de un an venit din Marea Britanie, cel mai tânăr pacient infectat cu Omicron în România

Copil de un an venit din Marea Britanie, cel mai tânăr pacient infectat cu Omicron în România