in

O nouă cursă aeriană din Marea Britanie spre România

Wizz Air introduce, din iulie 2016, patru noi curse externe din Cluj-Napoca spre și dinspre oraşe din Marea Britanie, Spania, Germania și Danemarca.

Vicepreşedintele executiv al Wizz Air, John Stephenson, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, că din iulie 2016 vor fi lansate patru noi zboruri externe.

“Din luna iulie 2016 vor fi lansate patru noi zboruri operate pe Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» şi vom extinde flota de aeronave a Wizz Air de la Cluj-Napoca cu cea de-a cincea aeronavă de tip Airbus A320. Aceste noi curse vor avea ca destinaţii Alicante (Spania), Berlin (Germania), Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield (Marea Britanie). Clujul a fost o poveste de succes pentru Wizz Air şi am reuşit să creştem traficul cu 42 la sută din ianuarie şi până în prezent. Cu noua aeronavă plasată pe aeroportul clujean vom ajunge la 17 aeronave în România”, a declarat Stephenson.El a mai spus că că, prin adăugarea celei de-a cincea aeronave pe aeroportul clujean, compania a venit în întâmpinarea cererii clienţilor, baza de aici oferind curse spre 27 de destinaţii din 11 ţări.

“Traficul de pasageri pe care îl vom avea în acest an a depăşit prognozele noastre. Estimăm 1.400.000 de pasageri, cifra finală urmând să fie 1.480.000 de pasageri. În anul 2020, aeroportul clujean ar putea ajunge la peste 2,2 milioane de pasageri. De aceea, pentru noi, extinderea pistei la 3.500 de metri este foarte importantă”, a spus directorul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo.


O noua rută aeriană între România și Marea Britanie

Zboruri Londra-Constanța, în curând de pe Luton. Vezi când va decola primul avion

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miliarde de dolari trimise în țară de românii care muncesc peste graniță

Zeci de români locuiau în corturi sub North Circular. Focar de infecție într-o tabără ilegală