in

O româncă are nevoie de votul vostru pentru a primi o finanțare de la Virgin Media

Cristina Sabau impreuna cu echipa ei de la Chiral Systems au intrat intr-o alta competitie,  #VOOM 2016, in vederea castigarii celui mai important premiu al anului oferit the catre Richard Branson si Virgin Media Business! Hai sa o ajutam sa castige!

 

Cristina ar mai avea nevoie de 1.000 de voturi din public, pana pe data de 23 Mai, pentru a putea trece in etapa urmatoare.

Virgin Media Business a lansat o competitie prin care se cauta cea mai innovativa si interesanta afacere din Marea Britanie si Irlanda, la care s-au inscris peste 800 de companii. Competitia va da posibiliatatea firmelor finaliste sa-si prezinte ideile lui Richard Branson pe data de 28 iunie si astfel sa castige atat o sedinta de coaching cu Branson, cat si un premiu financiar, care le-ar ajuta sa se propuseze la urmatorul nivel.

Premiul Impact incearca sa scoata in evidenta o afacere care pune pe prin plan impactul social si de mediu, si abia apoi profitul obtinut. Avand in vedere ca firma Cristinei, Chiral Systems, ofera o solutie sustenabila pentru dentisti, prin care se reduce folosirea hartiei, se eficientizeaza procese de lucru si un model de afacere care se incadreaza in modelul de reducere al poluarii, cat si al  imbunatatirii calitatii serviciilor dentare primite de catre pacienti, ar merita pe deplin sa castige.


Daca ar catiga acest premiu, modelul ei de lucru ar fi adoptat de mult mai multe cabinete, oferind pacientilor tratamente de foarte buna calitate, intr-un timp mai scurt.

Va puteti plasa votul dand click pe linkul urmator:

https://www.vmbvoom.com/pitches/chiral-systems-innovative-software-solutions-for-dentists

Daca aveti dificultate in a vota, colegii Cristinei au creat un video in care se explica pas cu pas cum sa votati:

 

Ori puteti vota pe  site-ul Virgin Voom Business 2016 pe adresa este www.vmbvoom.com

Apoi, dati clic pe link-ul ‘Browse Pitches’ pentru a gasi aplicatia noastra, Chiral Systems si pentru a va plasa votul.

În caseta de căutare, tastați Chiral pentru a filtra toate aplicatiile. Veți vedea apoi că numai imaginea noastra  este vizibilă în “All Pitches”.  Dati click pe imaginea noastra, ‘Chiral Systems, Innova ..’ și vă va duce la pagina noastră pas cu denumirea “Chiral Systems, Innovative Software Solutions for Dentists”.

Dati clic pe “Vote for Project”, link-ul care va aduce următoarea pagină cu opțiuni.

Sub titlul “I’d like to vote or pledge”, dati clic pe toate butoanele dinaintea propozițiilor, astfel încât acestea sunt bifate.

Apoi selectați opțiunea “Connect with Facebook”. Puteți alege, de asemenea, opțiunea “Connect with LinkedIn”, dacă preferați să votati folosind LinkedIn și va urma același proces.

Logarea prin Facebook sau LinkedIn pentru plasarea votului dvs.. nu va permite Virgin Voom Business 2016 sa posteze pe paginile dvs.De Facebook sau LinkedIn fără permisiunea dvs.

Pe pagina următoare, se va cere să vă conectați la Facebook sau LinkedIn . Introduceți-vă detaliile și apăsați pe butonul Connect.

O caseta de dialog va apărea pe următorul ecran spunând că veti continua cu profilul  Facebook sau LinkedIn , și tot ce Virgin Voom 2016 vor primi de la dvs., sunt informațiile de profil public și adresa de email pe contul Facebook sau LinkedIn cu care v-ati înregistrat, aceasta pentru a se verifica dacă votul dumneavoastră este autentic. De asemenea, se menționează că nimic nu va fi postat pe Facebook sau LinkedIn, astfel încât votul dvs., va ramane anonim.

Apăsați butonul albastru “OK” pentru a continua.

După ce ați finalizat acest proces, veți fi redirecționat către Virgin Voom Business 2016 și o poziție favorabilă va apărea spunând că acum sunteți conectat și sunt capabili de a vota. Apăsați pe x pentru a închide fereastra pop-up.

Apoi apăsați pe “Vote for Project’ butonul roz pentru a vota pentru Chiral Systems.

Apoi va aparea o fereastra pop-up cu denumirea “Thanks for Voting” permițându-vă să știți că ați votat cu succes pentru Chiral Systems.

 

În numele Cristinei si echipa de la Chiral Systems, vă mulțumim foarte mult pentru votul dvs. 

O româncă revoluţionează lumea stomatologică din Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Destinaţie de vis în Turcia. Fethiye – un oraş de o frumuseţe aparte

Este fostă Miss World și arată fantastic. Priyanka Chopra ne dezvăluie din secretele frumuseții