in

Polițist român din Londra, DAT AFARĂ din Poliție după s-a prefăcut bolnav pentru a pleca în vacanță

Polițist român din Londra, dat afară din Poliție – Un agent de poliție de la Metropolitan Police din Londra, de origine română, a fost concediat după ce s-a prefăcut că e bolnav înainte de a pleca în România și Italia în vacanță. El a fost demis fără preaviz în cadrul unei audieri. Ofițerul de poliție a fost concediat și i-a fost interzis să mai facă parte vreodată din poliție după ce s-a prefăcut bolnav pentru a putea pleca în vacanță. Pe 20 martie 2022, Police constable (PC) Cristinel Anghel a solicitat concediu anual de la Managerul său de Linie, PS Erin Emin, dar a fost avertizat că poate fi respins din cauza lipsei de personal.

O polițistă română este acuzată de rasism în Marea Britanie. Cum a ajuns în această situație

Agentul Cristinel Anghel s-a prefăcut bolnav

Polițist român din Londra, dat afară din Poliție – A doua zi, PC Anghel a sunat că este bolnav, „invocând motive de sănătate mintală”, și a trimis, de asemenea, un e-mail pentru HR, susținând că „naționalitatea lui a fost motivul refuzului concediului”. El a fost plecat de la serviciu între 21 martie și 7 iunie în acel an, dar „a trimis două note medicale managerilor săi, ambele invocând diferite motive de boală, pentru a acoperi boala”.

El nu a răspuns la majoritatea apelurilor și a mesajelor de la superiorii săi în acest interval de timp și „o dată a trimis un mesaj lipsit de respect managerului său de linie”. De asemenea, PC Anghel nu a participat la nicio conferință de caz ținută cu privire la absența sa.

Tânăr român, polițist în Hertfordshire: „Este meseria la care am visat întotdeauna”

La o percheziție în dulapul său s-a găsit uniforma, tableta și cardul de mandat înăuntru, sugerând că a părăsit forța de poliție și a fost declarat persoană dispărută. Verificările la frontieră au arătat că acesta a plecat în România între 23 și 26 martie, înainte de a pleca în Italia pe 25 mai.

Polițist român din Londra, dat afară din Poliție

Raportul a fost susținut de comisarul asistent Pippa Mills. Ea a spus: „Mi-am reamintit că abaterea gravă este o încălcare a Standardelor de Comportament Profesional atât de gravă încât concedierea ar fi justificată. Aplicând această definiție, confirm că conduita PC Anghel a constituit o abatere gravă.”

A lăsat cariera de polițist din România, dar nu a putut sta departe de uniformă. Acum „aplică legea” în West Yorkshire

Polițist român din Londra, dat afară din Poliție – Ea a continuat: „În ceea ce privește culpabilitatea, conduita ofițerului este clar intenționată. A ales să fie necinstit cu supervizorul său și în raport cu motivele absenței sale. Nu a fost sincer în legătură cu faptul că a părăsit țara în timp ce lipsea din punct de vedere medical de la serviciu.”

„După ce am analizat pe deplin chestiunea și incluzând natura și gravitatea încălcărilor Standardelor de Comportament Profesional, decizia mea este ca polițistul Cristinel Anghel să fie demis fără preaviz și plasat pe lista de interdicție a Colegiului de Poliție.”, scrie MyLondon.news

O româncă, declarată cea mai nepoliticoasă polițistă din Marea Britanie. „Este o conspirație rasistă împotriva mea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Dupā ce criterii alegi un contabil pentru businessul tāu din Marea Britanie.

HM Revenue and Customs

Aproape 4 milioane de persoane nu au depus încă declarația fiscală în Marea Britanie, urmează penalități