in

Tânăr român, polițist în Hertfordshire: „Este meseria la care am visat întotdeauna”


Un polițist de origine română a primit numărul de identificare 2001 al Poliției din Hertfordshire, marcând astfel creșterea numărului de oameni ai legii din zonă, pentru prima oară după 2011.

Astfel, în comitatul amintit, cu o populație estimată la 1.180.900 de oameni, există acum un polițist la 590 de persoane.

Pentru a marca evenimentul, românul Daniel Prisecaru, în vârstă de 35 de ani, care a început să se pregătească la începutul lunii august a primit numărul 2001.

„Sunt atât de mândru că mă antrenez ca polițist pentru Hertfordshire Constabulary – este meseria la care am visat întotdeauna”, a tânărul originar din România.

Șeful Poliției din Hertfordshire, Charlie Hall, și comisarul David Lloyd, au vizitat stația de poliție Letchworth, pentru a-l întâlni pe Daniel și alți 28 de cursanți.

Lloyd a spus: „Locuitorii din Hertfordshire mi-au spus că vor să plătească pentru mai mulți ofițeri pe străzi și asta vor avea.”

„Am observat că există o creștere a complexității infracțiunilor și a numărului acestora, astfel încât este corect ne asigurăm că o sumă cât mai mare din buget este cheltuită pentru ofițerii de prim rang”, a continuat acesta.

A lăsat cariera de polițist din România, dar nu a putut sta departe de uniformă. Acum „aplică legea” în West Yorkshire
Londra. Bărbat înjunghiat la Ministerul de Interne. Polițiștii înarmați au înconjurat clădirea

Alexandra și Luiza, căutate la Londra. Afișe cu fetele din Caracal au apărut pe străzile capitalei