in

Prințesa de Wales a dezvăluit în această seară că a fost diagnosticată cu cancer: ”Voi fi bine”

Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că se află acum în primele etape ale tratamentului preventiv de chimioterapie, într-un anunț emoționant cu mesaj video publicat în această seară.
>>> O mașină s-a izbit de porțile Palatului Buckingham cu o „bubuitură puternică” – VIDEO

Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

Viitoarea regină urmează în prezent un tratament de chimioterapie care a început în luna februarie, a anunțat Palatul Kensington. Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital pe 16 ianuarie pentru o “operație abdominală majoră”, care a fost confirmată ca fiind un succes. La momentul operației se credea că afecțiunea sa nu este canceroasă, întrucât niciun test nu a confirmat prezența cancerului. Cu toate acestea, testele postoperatorii au confirmat prezența cancerului, scrie Mirror.

Într-o declarație televizată emoționantă și sinceră către lume, în care a confirmat diagnosticul ei, înregistrată miercuri la Windsor, Kate a vorbit despre “câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie”. Dar, într-un semn al curajului său incredibil, prințesa a transmis un mesaj de speranță pentru cei care se confruntă și ei cu propria lor luptă, spunând: “Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.

Stând afară pe o bancă din parc de culoare maro închis, în fața unui fundal luxuriant de primăvară de narcise, mama a trei a descris situația ei ca fiind “un șoc uriaș” și a confirmat că, împreună cu soțul ei, prințul William, 41 de ani, i-a informat personal pe cei trei copii ai lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, opt ani și prințul Louis, cinci ani, despre diagnosticul ei – dar le-a spus: “Voi fi bine”.
>>> Data lansării bancnotelor cu Regele Charles a fost confirmată de Banca Angliei

Regele Charles și regina Camilla au fost informați din timp

Vestea șocantă vine pe fondul luptei regelui însuși cu boala, după ce Palatul Buckingham a anunțat pe 5 februarie că monarhul a fost diagnosticat cu “o formă de cancer”. Charles, în vârstă de 75 de ani, a urmat un tratament săptămânal pentru această boală și a ținut pasul cu o agendă restrânsă de angajamente publice controlate, în timp ce a transmis recent un mesaj de mulțumire publicului pentru mesajele de susținere pe care le-a primit.

Îmbrăcată cu un pulover cu dungi albastre și albe și blugi, Kate a confirmat în mesajul său că medicii i-au spus că a avut cancer în organism, înainte de a-i recomanda să urmeze un tratament de “chimioterapie preventivă”. Prințesa a confirmat că se află “acum în primele etape ale acestui tratament”.

Librărie românească în Marea Britanie

Arătând incredibil de stoică în timp ce transmitea mesajul său devastator, prințesa l-a lăudat pe soțul ei, prințul William, pentru dragostea și sprijinul său, spunând: “Am fost foarte mândră de el: “Faptul că îl am pe William alături de mine este și pentru mine o mare sursă de confort și reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea care au fost arătate de atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi”.

După săptămâni de speculații intense și de teorii ale conspirației sălbatice online cu privire la natura afecțiunii sale, Palatul Kensington a declarat că prințesa a decis să împărtășească diagnosticul ei acum, deoarece “era momentul potrivit”, în condițiile în care copiii cuplului s-au despărțit astăzi de școală pentru vacanța de Paște.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.2]

Povestea din spatele evenimentului din 17 martie 2024. Andra “TRADIȚIONAL 2” | Ovo Arena Wembley

asistente uk

Alarmă în sistemul sanitar: Mii de asistente pleacă anual din Marea Britanie pentru a lucra în străinătate