in ,

Rareș Bogdan, jigniri de adresa diasporei: „Dintr-un milion de români întorși în țară, 70.000 sunt hoți și prostituate”


Rareş Bogdan, europarlamentar și prim vicepreşedintele PNL, a dezvăluit cifre importante, într-o declarație făcută la România TV.

Mai întâi, a declarat că un milion de român s-au întors din străinătate de când a îceput criza, iar o altă cifră este legată de infractori: 70.000 dintre românii întorși „nu se știe cu ce s-au ocupat”, a spus Rareș Bogdan, care a dezvoltat subiectul, vorbind despre prostituate și șuți. Practic creșterea infracționalității a pus-o pe seama celor întorși recent.

„Dacă în prima chestiune, legată de Deva și Săcele, autoritatea statului a fost pusă la încercare grav, oamenii au văzut o chestie pe care nu au mai văzut-o de 30 de ani. Au mai existat crize, mișcări de stradă, dar nu ne era frică dacă soțiile noastre sau copiii noștri mergeau în parc. Mi s-a părut că a fost o problema de coordonare, de acțiune. E o granița foarte subțire între fermitate și abuz. Dacă nu avem fermitate, orice stat se prăbușește.

Români exportați, Rareș Bogdan a explodat: ”Cine a luat decizia, e un imbecil”

Totul, dacă e condus cu rațiune, va reuși. Și mai cred că nu trebuie să existe protecție sau complicități din partea oamenilor legii.

Am primit sute de mesaje despre ce se întâmplă în România.

70.000 din toți cei aproape un milion care au intrat în țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afară țării. Între 8.000 și 10.000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt șuți în afară țării. Sunt cifre oficiale.

Continuarea pe Ziarul Românesc Austria.
Primarul Khan: „Rețeaua de transport public din Londra este aproape de colaps”

la 112

Bătrânii României sună la 112 de foame: «Sunt singură, abia am ieşit din spital şi n-am ce mânca»