in

EasyJet anulează peste 220 de zboruri din Anglia din cauza personalului bolnav de COVID

bolnav de covid

EasyJet anulează 220 de zboruri din Anglia din cauza personalului bolnav de COVID, unii pasageri fiind blocați în haosul de pe aeroporturi.

Cel puțin 222 de zboruri au fost suspendate de vineri, inclusiv 62 care erau programate doar pentru luni, 4 aprilie, dintre care majoritatea au fost anulate sâmbătă, cu un preaviz scurt, arată Daily Mail.

Cifrele infectării cu COVID sunt unele dintre cele mai mari de la începutul pandemiei.

Record ABSOLUT de infectări cu COVID în Marea Britanie: 4,9 milioane de persoane

Un purtător de cuvânt al EasyJet a declarat: „Ca urmare a ratelor actuale ridicate de infecții cu COVID în Europa, la fel ca toate companiile, EasyJet se confruntă cu niveluri mai mari decât cele obișnuite de îmbolnăvire a angajaților.”

„Am luat măsuri pentru a atenua acest lucru prin înscrierea unui echipaj suplimentar de rezervă în acest weekend, cu toate acestea, odată cu nivelurile actuale de îmbolnăvire, am decis, de asemenea, să facem unele anulări în avans”.

Compania a anunțat că accentul s-a pus pe „consolidarea zborurilor frecvente, astfel încât clienții să aibă mai multe opțiuni de a-și rezerva călătoria, adesea în aceeași zi”.

„Din păcate, a fost necesar să se facă unele anulări suplimentare pentru astăzi și mâine”, au mai anunțat reprezentanții EasyJet.

„Ne pare rău pentru orice inconvenient pe care acest lucru le poate cauza clienților de pe zborurile afectate”, au spus aceștia.


…EasyJet anulează peste 220 de zboruri din Anglia din cauza personalului bolnav de COVID…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vremea de iarnă continuă și în aprilie în Marea Britanie. Se anunță zăpadă de Paște

Vremea de iarnă continuă și în aprilie în Marea Britanie. Se anunță zăpadă de Paște

parcuri eoliene

Criza energetică din Marea Britanie: Guvernul blochează construirea a noi parcuri eoliene pe uscat. „Sunt urâte și zgomotoase”