in

A lăsat cariera de polițist din România, dar nu a putut sta departe de uniformă. Acum „aplică legea” în West Yorkshire

Un fost polițist, inspector șef în România, face parte acum din forțele de poliție din West Yorkshire, titrează Examiner Live.

Nicolae Negoiță, în vârstă de 39 de ani, s-a alăturat polițiștilor englezi după ce timp de nouă ani a făcut parte din Poliția Română.

În 2011, el s-a mutat în Republica Irlanda, după ce soția sa, medic pediatru, a primit un loc de muncă acolo.

În urmă cu cinci ani familia s-a mutat din nou, de data aceasta la Calderdale, West Yorkshire, împreună cu fiul lor de unsprezece ani și cu labradorul familiei.Când Poliția Yorkshire a anunțat că recrutează personal, în februarie 2018, Nicolae Negoiță a spus că este timpul să își reia cariera, dar ca polițist britanic.

A trecut examenele și s-a alăturat echipei din Brighouse, la începutul acestui an.

„Am început cariera în poliție în anul 1998, am intrat la Academia de Poliție din România când aveam 19 ani”, a declarat el.

„Am petrecut patru ani de formare pentru a deveni inspector și am învățat pentru o diplomă în drept. Am lucrat pentru CID, la frontieră și ca polițist de circulație, înainte să devin inspector șef”, a mărturisit polițistul român.

Procesul de recrutare a fost incitant, dar uneori un pic supărător, mai ales atunci când așteptam rezultatele de la evaluări”, a mai spus Nicolae Negoiță.

Un polițist român va lucra pentru Scotland Yard, la Londra

VIDEO – Ce gest a făcut acest polițist britanic față de o cerșetoare din România. Femeii nu i-a venit să creadă

În România nu mai are cine să muncească. Pensionarii se întorc la muncă

Teatrul Național din Iași, pe al doilea loc în topul celor mai frumoase teatre din lume realizat de BBC