in

Vă mai amintiți de Florin Marin? Ce a făcut românul de 28 de ani cu averea lăsată de soțul său, defunctul vicar englez Philip Clements

Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, vrea să își cumpere o casă nouă și o mașină după va vinde apartamentul lăsat moștenire de soțul său, Philip Clements, care s-a stins anul trecut la vârsta de 81 de ani.

Clements, care s-a mutat la București pentru a fi alături de Marin, a murit pe 31 mai 2020 și a lăsat toată averea în mâinile junelui român cu care se căsătorise în Anglia, scrie Daily Mail.

Florin a spus că după decesul lui Clements, a fost ținta vânătorilor de moșteniri care au încercat să îl convingă să înceapă o relație cu el doar pentru banii primiți de la soțul său.

 „După ce Philip a murit, mulți oameni erau interesați să aibă o relație cu mine”, a spus Florin. „Știu de ce. Din cauza banilor care mi-au rămas. Dar nu sunt prost”, a continuat românul.

Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, a interzis familiei lui Philip să participe la înmormântarea soțului său, după ce a fost taxat drept „lipitoare”, iar acum spune că vrea să-și cheltuiască banii după ce a vândut apartamentul de lux lăsat de soțul său.

 „Vreau să fiu mai relaxat după tot acest an. Am decis să vând apartamentul pe care mi l-a cumpărat Philip. Știu că o mulțime de oameni se gândesc că Florin este sărac. Nu dragă – îl vând pentru că vreau să fac o schimbare în viața mea, nu pentru că am nevoie de bani. Îl vând pentru că vreau să fiu mai relaxat și să închei toată povestea asta. Nu înseamnă că nu vreau să mă gândesc la fostul meu soț”, a spus Florin.

Florin Marin, văduv de două luni, și-a găsit un nou iubit: „Eu sunt ortodox, o iau mai ușor”

Florin spune că a încercat să onoreze dorințele lui Philip și să își găsească din nou dragostea, dar nu a reușit din cauza durerii sale.

„Am încercat să încep o nouă relație, pentru că Philip spunea tot timpul: «Când voi muri, nu te opri aici și continuă să căutați pe altcineva, nu va fi o problemă»”.

Clements s-a mutat în România anul trecut, înainte de a se îmbolnăvi în mai și a fost dus la un spital din București, după ce a rămas fără medicamente în timpul pandemiei de coronavirus.

A murit pe 31 mai 2020, într-o cameră de spital unde nu a putut primi vizitatori din cauza restricțiilor.

Florin a interzis familiei lui Philip să participe la înmormântare. Rudele furioase ale lui Clements au spus de multe ori că intențiile lui Florin nu erau oneste.

„I-am spus fratelui meu de multe ori. Florin nu este altceva decât un căutător de averi care și-a propus să-l jefuiască pe fratele meu din momentul în care s-au întâlnit. Și acum are ceea ce și-a dorit”, a declarat Anthony, fratele lui Philip.

„Omul este o rușine. Ceea ce s-a întâmplat vorbește de la sine. Florin a încasat bani, s-a descurcat foarte bine cu fratele meu”, a continuat acesta.

„Trebuia să moștenim averea lui Philip, dar acum totul a plecat la Florin. Dar nu este vorba de bani, pentru că aș prefera să-l am pe fratele meu în viață. Ceea ce ne supără este felul în care a fost tratat de soțul său”, a mai spus Anthony.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.3]

Marea Britanie nu mai are nevoie de români. Mii de cetățeni români, blocați să intre în Marea Britanie după Brexit. „Sunt suspectați că vin să lucreze”

CARANTINĂ OBLIGATORIE de 14 zile pentru cei care sosesc din Regatul Unit în România. Marea Britanie intră după numai o zi pe lista ROȘIE