in

Candidat PSD la europarlamentare: „Românii din diaspora sunt bombardați cu știri false despre țara lor”


Realizatoare de emisiuni de televiziune Carmen Avram, candidat PSD la alegerile europarlamentare, spune într-un interviu la Antena 3 că „românii din diaspora sunt bombardați de atâtea știri false despre țara lor încât este foarte greu să îi convingi că imaginea României nu este cea pe care o citesc pe Facebook.”

Mă doare sufletul când mă gândesc la românii plecați în diaspora. Și eu am familie plecată din România și știu exact cât de mult muncesc și cât de greu le este departe de țară, de prieteni și de familie. Însă, românii din diaspora sunt bombardați de atâtea știri false despre țara lor încât este foarte greu să îi convingi că imaginea României nu este cea pe care o citesc pe Facebook. Avem nevoie de ei aici, în România! Dacă se vor întoarce acasă, vor fi primiți foarte bine și vor vedea că românii îi așteaptă. România îi așteaptă.Noi suntem aici, mulți și triști și vă așteptăm cu brațele deschise pentru că România suferă fără voi!

Posted by Carmen Avram on Tuesday, April 23, 2019

„Mă doare sufletul când mă gândesc la românii plecați în diaspora. Și eu am familie plecată din România și știu exact cât de mult muncesc și cât de greu le este departe de țară, de prieteni și de familie.

Însă, românii din diaspora sunt bombardați de atâtea știri false despre țara lor încât este foarte greu să îi convingi că imaginea României nu este cea pe care o citesc pe Facebook.

Avem nevoie de ei aici, în România! Dacă se vor întoarce acasă, vor fi primiți foarte bine și vor vedea că românii îi așteaptă. România îi așteaptă.

Noi suntem aici, mulți și triști și vă așteptăm cu brațele deschise pentru că România suferă fără voi!”, a declarat Carmen Avram.
Cei mai mulți români care se întorc acasă de Paști sunt din Marea Britanie

România continuă să piardă locuitori. Populația scade în fiecare an