in

Șeful spionilor britanici, la masă cu Iohannis și cu Oprea. MI6 are intrare la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis l-a primit marți, la Palatul Cotroceni, pe șeful Serviciului Secret de Informații al Marii Britanii, Alex Younger.Potrivit Agerpres, cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele două țări și situația de securitate regională.

De asemenea, arată adiminitrația prezindețială într-un comunicat de presă, în cadrul întrevederii a fost discutată situația de securitate regională, context în care a fost subliniat interesul deosebit pe care ambele țări îl acordă stabilității regiunii Mării Negre, precum și buna cooperare dintre serviciile de informații române și britanice în combaterea terorismului, amenințărilor transfrontaliere și provocărilor specifice războiului hibrid.

Alex Younger a fost desemnat șef al MI6 în toamna anului trecut.

Șeful Serviciului Secret de Informații britanic, Alex Younger, a fost primit și de către prim-ministrul interimar, Gabriel Oprea.

Potrivit unui comunicat difuzat de Biroul de presă al Guvernulu, în cadrul întâlinirii a fost evidențiată “colaborarea eficientă în prevenirea și combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetățenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO și ai Uniunii Europene”.


Şeful MI6 laudă seriviciile de informații românești

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandalul alocațiilor: România a aprobat TACIT reforma austro-britanică a ajutoarelor sociale din UE

Un criminal din Constanța se ascundea în Marea Britanie. A fost extrădat