in

MAE: Doi români morți în atentatele din Franța

„Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret că decesul a doi cetăţeni români în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capital Franţei a fost confirmat de autorităţile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară.

Aşa cum MAE a informat anterior, un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată.Totodată, MAE reiterează că cetăţeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice.

Până la această oră, la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetăţeni români care ar fi putut fi răniţi sau decedaţi în atacurile de la Paris. MAE menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente.”


UPDATE – Alertă teroristă la Londra. Bărbatul arestat pe Aeroportul Gatwick avea o GRENADĂ în bagaj

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UPDATE – Alertă teroristă la Londra. Bărbatul arestat pe Aeroportul Gatwick avea o GRENADĂ în bagaj

RĂZBUNARE? Tabăra de refugiați din Calais, INCENDIATĂ