in

Preţul uriaş pe care l-a cerut un clujean pentru o garsonieră de 24 mp: “Vă rog fără oferte bombă”

Preţuri ireal de mari la imobiliare în Cluj Napoca. O garsonieră de doar 24 mp a fost pusă la vânzare pe internet, pentru preţ fabulos de peste 100.000 de euro.

Cucerind din ce în ce mai mulți tineri și fiind polul de atracție pentru investitori, oraşul a ajuns să fie tot mai solicitat pe piața imobiliară. Doar că uneori prețurile au ajuns să fie atât de sus, chiar și pentru locuințe care nu îți oferă nici măcar confortul sperat.

România nu mai are nevoie de forța de muncă din diaspora. Muncitorii vietnamezi nu vor concediu, dorm în containere, muncesc mult pe salariu mic

Astfel, o garsonieră de doar 24 de metri pătrați de pe strada Observatorului, cartierul Zorilor, a ajuns să fie scoasă la vânzare pentru 110.000 de euro, adică 4600 de euro / mp, scrie stiridecluj.ro.

Iată cum sună anunțul: ”Garsoniera cu baie (duș, wc) bucătărie mobilată cu totul (aragaz, frigider, mobila de bucătărie) camera cu pat dublu, dulap foarte spațios și bine compartimentat, birou, scaun  etajul 4/4. Pretul este 110 000 euro, usor negociabil. Va rog fara oferte bomba. Se accepta credit”, scrie cel care vinde garsoniera construită în 1977.

Mai multe persoane s-au revoltat la anunțul postat de proprietarul garsonierei, considerând că viața din Cluj a ajuns să fie deja mult prea scumpă pentru ca cineva să și-o permită.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie așteaptă o EXPLOZIE a prețurilor la energie

Marea Britanie așteaptă o EXPLOZIE a prețurilor la energie. Companiile cer intervenția Guvernului

OMS: Răspândirea rapidă a Omicron poate duce la apariția unor variante mai periculoase

OMS: Răspândirea rapidă a Omicron poate duce la apariția unor variante mai periculoase