in

România: Coadă la vaccinare pentru trei mici și două chifle

Oamenii au făcut coadă pentru a se vaccina la centrul de la Piața Obor, unde primesc și un voucher pentru mici „cu de toate” pe care îl pot folosi până marți.

Trei mici, două chifle și o sticlă cu apă plată este bonusul pe care îl primesc cei care merg să se vaccineze la centrul mobil instalat, vineri dimineață, în cea mai mare piață agro-alimentară din București, la Obor. Oamenii s-au așezat la rând încă de dinainte ca centrul de vaccinare să se deschidă, pentru a profita de ofertă, scrie Digi24.

Vineri, 11 iunie, la ora 9.00, ora României, câteva zeci de persoane se vaccinaseră deja și primiseră voucherul cu oferta de mici, chifle și apă.

Procedura de vaccinare urmează aceiași pași ca la toate centrele de vaccinare. Oamenii completează chestionarul de triaj, se vaccinează, așteaptă câteva minute sub supraveghere medicală, pentru preîntâmpinarea unor eventuale reacții adverse.

Oamenii se pot vaccina rapid și fără programare și pot alege între serul de la Pfizer și cel de la Johnson & Johnson.

Un student român în UK, prima persoană imunizată la centrul deschis pe Aeroportul din Iași: „În Anglia, vaccinarea încă nu este permisă persoanelor de vârsta mea”


La Bucur Obor, după ce primesc adeverința de vaccinare, primesc și voucherul pe care îl pot folosi până în 15 iunie.

Anunțul de vaccinare de la Obor și oferta de mici a fost făcut marți de primarul sectorului 2 Radu Mihaiu.

Programul centrului de la Obor este vineri și sâmbătă (11 si 12 iunie) de la 8.00 la 20.00 și duminică de la 8.00 la 18.00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Încă o tragedie în Londra: Elev înjunghiat mortal în drum spre școală

Anglia nu mai ridică toate restricțiile pe 21 iunie. Boris anunță amânarea zile libertății până în iulie