in

România PRELUNGEȘTE starea de alertă pentru încă 30 de zile. Reuniune de urgență la Cotroceni

Guvernul României se reunește în ședință extraordinară, miercuri, 15 iulie, pentru a prelungi starea de alertă pentru încă 30 de zile.

Actuala stare de alertă decisă de Guvern expiră vineri, 17 iulie. Regulile ce vor fi valabile în noua etapă a stării de alertă vor fi stabilite în ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

După ședința de la Palatul Victoria, premierul și mai mulți miniștri sunt convocați la Palatul Cotroceni, pentru o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

La reuniunea cu Iohannis vor participa prim-ministrul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, si șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Marți, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 637 de noi cazuri de îmbolnăvire şi 30 de decese cauzate de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Marea Britanie: Carantina obligatorie se încheie pentru 70 de state și teritorii. România nu este printre ele


Austria interzice începând de joi, 16 iulie, cursele aeriene din zece state, printre care România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Româncă studentă la Oxford a realizat o platformă pentru meditații gratuite. TeachU – platforma care te ajută să iei Bacul și să intri la facultate

Ministrul Sănătății din Marea Britanie spune că măștile nu vor fi obligatorii în birouri în Anglia