in

S-a întors din UK şi a infectat alţi oameni. Apoi a refuzat să meargă la spital: «Uitați abuzul făcut de statul român! Plâng copiii de frică în casă»

Scandal în centrul Ploieștiului, unde cinci persoane infectate cu coronavirus au refuzat să meargă la spital. La solicitarea acestora de a-i însoți, persoanele infectate și cei din jurul lor s-au opus categoric, chiar au devenit recalcitrante, astfel încât cadrele medicale au fost nevoite să ducă lupte grele de convingere, scrie Ziarul Incomod.

A fost nevoie inclusiv de intervenția forțelor de ordine pentru ca medicii să reuşească să îi ducă pe cei infectaţi la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești, scrie ziarul Incomod.

Așa cum reiese şi din filmarea de mai jos, cei infectaţi au început să țipe încă dinainte de a sosi medicii, însoțiți de forțele de ordine.

https://www.facebook.com/1454787061479961/videos/228610768432492

Cele cinci persoane care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus locuiesc într-o curte cu 30 de persoane. Se pare că o persoană din familie a venit din Anglia în urmă cu aproximativ o săptămână și a fost confirmată cu coronavirus.

„Uitați-vă, lume bună, abuzul pe care îl face cu noi statul cu noi. Duce oamenii sănătoși la spital. Uitați, fraților, cu ce a venit să ne ia. S-au speriat copiii, plâng copiii de frică în casă. Uitați abuzul! Nu am simptome, nu tușesc. Nu avem nimic. Să vina DSP să ne arate testele pozitive”, se aude pe fundal bărbatul care filmează scena cu telefonul mobil.

Oamenii susțineau că sunt sănătoși, cu toate că medicii le-au explicat că asta nu înseamnă că nu sunt infectați cu coronavirus, ci că sunt asimptomatici, notează sursa mai sus citată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul deceselor scade abrupt în Marea Britanie, astăzi cea mai mică cifră din această lună

Boris Johnson, prima declarație după ce a reintrat în pâine: „Este prea devreme să relaxăm măsurile, al doilea vârf ar fi un dezastru”