in

Transilvania „deține” cheia pentru salvarea PLANETEI. Vezi cine spune asta!

Prințul Charles al Marii Britanii crede că Transilvania deține cheia pentru salvarea planetei.Într-un interviu acordat postului de radio BBC 4, citat de The Mirror, moștenitorul coroanei britanice a declarat că oamenii „au exploatat natura, au luat din resurse, dar nu au mai pus nimic înapoi”.

El a spus în cadrul interviului acordat jurnalistei Charlotte Smith: „Cred că mai presus de toate – și am încercat să spun acest lucru o lungă perioadă de timp – trebuie pusă o valoare economică asupra a ceea ce ne oferă natura.”

„Timp de atâți ani, de sute de ani, am pus natura pe planul doi, am exploatat-o, am luat de la ea, dar nu am pus nimic înapoi.”

„Și ne imaginăm cumva că suntem separați de natură, că doar existăm în altă parte, de unde mergem și o exploatăm.”

În interviu, Prințul Charles mai spune că vrea să păstreze mediul curat pentru nepoții săi și pentru alți oameni și susține că biodiversitatea ar trebui să fie pusă în centrul dezvoltării agriculturii.

Fermierii din Transilvania încă mai cosesc fânul cu coasa, la mână, păstrează doar una sau două vaci de lapte și se folosesc încă de căruțe trase de cai, scrie The Mirror.

Moderatoarea emisiunii a pus la îndoială durabilitate unor astfel de practici de modă veche, însă Charles i-a răspuns că aceasta sunt „tipare vechi de viță” ce trebuie conservate.

El a mai spus că micii agricultori sunt esențiali pentru menținerea securității alimentare, ce nu poate fi făcută de corporații gigantice.

Prințul Charles deține mai multe proprietăți în Transilvania, unde se practică doar agricultura tradițională.


Prințul Charles cumpără mii de hectare de pădure în România. Vezi care sunt intențiile sale

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crimă pasională în East Ham! Și-a omorât cu sălbăticie logodnica. „Nu cred să fi făcut Alin aşa ceva, nu cred, nu cred!”

România, „patria hoților”! Ce sfaturi de călătorie primesc suporterii West Ham United