in

Atac şocant pe o stradă din Londra, aparent fără motivO tânără de 16 ani a fost victima unui atac brutal în plină zi – relatează DailyMail. Atacul s-a produs în 13 noiembrie, în Plaistow, East London. Tânăra, lovită din spate de un necunoscut, şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit pe asfalt.

Tânără, a cărei identitate a fost ascunsă din motive de securitate, a declarat că nu ştie cine este atacatorul şi că primul lucru pe care şi-l aminteşte este că s-a trezit în ambulanţă, în drum spre spital, cu dureri cumplite de cap, cu bărbia zgâriată şi inflamată şi cu dinţii ciobiţi. La momentul atacului, aceasta se îndrepta spre şcoală.

‘Sper că va fi prins şi că sunt ultima sa victimă”, a declarat ea, susţinând că nu are nici cea mai mică idee care ar fi motivul atacului. Aceasta a recunoscut că îi este frică să mai meargă singură pe stradă.

Suspectul a fost descris de politie că fiind atletic, de culoare, ras în cap şi având o înălţime de aproximativ 1,80m. Are vârsta între 25 şi 30 de ani şi purta o geacă de baseball şi jeanşi la momentul atacului. Poliţia susţine că tânără ar fi fost urmărită de acasă de atacator şi speră că acesta va putea fi identificat cu ajutorul înregistrării realizate de o camera de supraveghere din zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

William Brînză: “La alegerile din 9 decembrie se va vota cu aceleasi acte ca în 2008”

400 de tractoare furate din UK au fost vândute în România