in

Britanicii, amenințați cu recrutarea: au fost avertizați „să fie gata să lupte” cu Rusia

Britanicii, amenințați cu recrutarea: Șeful armatei a avertizat că oamenii „trebuie să fie gata să lupte” dacă izbucnește războiul cu Rusia. Șeful Statului Major General Sir Patrick Sanders susține necesitatea ca guvernul să „mobilizeze națiunea” în cazul unui conflict mai larg împotriva Rusiei pe fondul invaziei Ucrainei, scrie GB News.
Aproape 4 milioane de persoane nu au depus încă declarația fiscală în Marea Britanie, urmează penalități

Britanicii, amenințați cu recrutarea

Sanders a adăugat că armata britanică este „prea mică” pentru a gestiona singură conflictul. În același timp, șefii NATO au avertizat națiunile aliate să fie pregătite să întreprindă toate acțiunile necesare pentru a lupta împotriva forțelor lui Vladimir Putin.

Într-o evaluare a capacităților forțelor armate, Sanders a spus: „Recordul nostru de achiziții a fost slab și baza noastră industrială terestră s-a învechit. În plus, Rezerva noastră de armată nu este atât de capabilă și credibilă pe cât trebuie să fie”.
Polițist român din Londra, DAT AFARĂ din Poliție după s-a prefăcut bolnav pentru a pleca în vacanță

Anterior, Sanders a criticat în mod deschis echipamentul armatei și numărul de trupe ale acesteia. El face pledoaria la Conferința Internațională a Vehiculelor Blindate de la Twickenham, potrivit Daily Telegraph.

NATO se pregătește de „război total” de 20 de ani cu Rusia

Britanicii, amenințați cu recrutarea – Avertizarea lui Sanders vine în timp ce un înalt oficial NATO a avertizat că Occidentul se va confrunta cu un război total cu Moscova în următoarele două decenii. Este unul dintre numeroasele avertismente care vor fi date de cei mai buni alame militare și miniștri din mai multe state membre.

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat : „Trebuie să ținem cont de faptul că Vladimir Putin va ataca într-o zi chiar o țară NATO. Experții noștri se așteaptă la o perioadă de cinci până la opt ani în care acest lucru ar putea fi posibil. În momentul de față, nu cred cred că este probabil un atac rusesc”.

Marți, NATO a semnat un contract în valoare de aproape 1 miliard de lire sterline pentru a produce 220.000 de cartușe de artilerie pentru țările membre, deschizând calea pentru ca națiunile aliate să-și umple arsenalele și să furnizeze Ucrainei muniție suplimentară.

De asemenea, mobilizează aproximativ 90.000 de militari pentru un exercițiu NATO pentru a trimite un mesaj Rusiei să nu ia în considerare atacarea vreunei țări membre.

Președintele comitetului militar al NATO, amiralul Rob Bauer, a spus: „Trebuie să realizăm că nu este un dat că suntem în pace. Și de aceea noi (forțele NATO) ne pregătim pentru un conflict cu Rusia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

HM Revenue and Customs

Aproape 4 milioane de persoane nu au depus încă declarația fiscală în Marea Britanie, urmează penalități

Londra: Valentin Lazăr, românul condamnat pe viață pentru omor, acuzat acum și de viol