in

Londra: Valentin Lazăr, românul condamnat pe viață pentru omor, acuzat acum și de viol

Criminalul Valentin Lazăr, acuzat de viol – Valentin Lazăr, românul de 23 de ani, a fost condamnat pe viață pentru uciderea doamnei Maria Rawlings, 45 de ani, din Romford, estul Londrei. Lazăr trebuie să execute cel puțin 23 de ani și jumătate pentru atacul „sălbatic” asupra femeii. A fost condamnat în anul 2022. Acum românul este cercetat și pentru viol: înainte de a o ucide, ar fi violat-o pe victimă. Lazăr a participat în 22 ianuarie la procesul de la Old Bailey printr-o legătură video de la Penitenciarul Frankland, pentru acuzația de viol.

CITIȚI ȘI:
Marea Britanie, un român și-a înjunghiat fosta parteneră însărcinată, în timp ce își ducea copiii la școală – VIDEO
A atacat o femeie și a lăsat-o să moară, român condamnat pe viață în Marea Britanie

Procurorul Bill Emlyn Jones KC, a declarat: „Acest inculpat a apărut în fața dumneavoastră pentru o acuzație de crimă pentru care l-ați condamnat în februarie 2022. Acum este acuzat de viol în privința aceleiași victime Maria Rawlings pentru a cărei crimă a fost deja condamnat”. Judecătorul Mark Lucraft a amânat cauza până la 11 martie 2024. Lazăr a fost asistat în instanță de un interpret român, scrie Daily Mail.

Mama a doi copii, Maria Rawlings, a fost ucisă în Romford în luna mai 2021. Valentin Lazăr, 21 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea ei. El a urmărit-o pe femeia aflată sub influența alcoolului când a coborât din autobuz, apoi se pare că a violat-o, apoi bătut-o pe femeie cu o bâtă cu cuie și a sugrumat-o într-un act „sălbatic” de „violenţă excepţională”. Corpul gol al doamnei Rawlings a fost aruncat în tufișuri în Little Heath, Romford, estul Londrei. Lazar a fost închis pe viață cu cel puțin 23 de ani și șase luni la Old Bailey.

Crimă oribilă într-o familie de români din Stoke-on-Trent: soțul și-a omorât soția, acuzând-o de infidelitate, apoi a dat foc casei

Judecătorul Mark Lucraft QC i-a spus lui Lazar: „Această crimă a implicat o femeie în stare de ebrietate singură, noaptea târziu, și era deosebit de vulnerabilă. Acesta a fost un atac sălbatic și susținut și un grad ridicat de durere și suferință a fost provocat înainte de moarte”. Lăsarea victimei goală a adăugat la „umilirea și degradarea ei”, a spus el.

Femeia abia venise de la spital

Doamna Rawlings a vizitat Spitalul King George din Chadwell Heath, estul Londrei, după ce a suferit o accidentare la cap pe 3 mai 2021. Mama cu doi copii, care avea tulburare bipolară și probleme cu alcoolul, uneori a considerat viața o „luptă”, a spus tatăl ei în instanță.

Român judecat pentru crimă: a legat și bătut un cuplu de bătrâni, apoi a omorât-o pe femeie pentru 300 de lire sterline

Ea a părăsit spitalul fără să fie văzută și s-a urcat într-un autobuz la ora 23:00 – când l-a întâlnit pe Lazăr. Amândoi au coborât din autobuz, apoi Lazăr și-a dus victima către niște tufișuri unde au dispărut din vedere. Aproximativ 30 de minute mai târziu, a ieșit singur dintre arbuști, cu geanta doamnei Rawlings pe umăr.

Ulterior, el s-a urcat într-un alt autobuz spre Dagenham înainte de a ajunge la casa lui în jurul orei 1 dimineața, a declarat procurorul Bill Emlyn Jones QC în instanță.

Măcel la o petrecere de români în Dagenham. Un bărbat a fost ucis într-o baie de sânge. Român găsit vinovat pentru omor

Cadavrul doamnei Rawlings a fost descoperit de un rezident care își plimba câinii a doua zi, cu o șapcă de baseball cu ADN-ul lui Lazar lăsată în apropiere. O examinare post-mortem a constatat că femeia a suferit mai multe răni, inclusiv 15 fracturi de coastă și numeroase lovituri la cap.

Lazăr, cetățean român care locuiește în East Ham, estul Londrei, a fost identificat în urma unui apel la poliție. Familia a spus că doamna Rawlings era un „suflet iubitor de distracție” care nu ar fi făcut niciodată rău nimănui.

Fiica ei, Charlee Rawlings, a spus: „Bărbatul acela rău a luat o mamă iubitoare. Sper să primească tot ce merită și să experimenteze durerea prin care ne-a supus tuturor”.

Lazar a susținut că doamna Rawlings era în viață când a părăsit-o și că nu intenționează să ucidă victima. El nu a oferit nicio explicație pentru acțiunile sale.

Vorbind în afara tribunalului după pronunțarea sentinței, domnul Rawlings a spus: „Eu și familia mea am îndurat cele mai îngrozitoare opt luni imaginabile în mâinile unui prădător care a luat viața fiicei mele vulnerabile și frumoase”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.7]

Britanicii, amenințați cu recrutarea: au fost avertizați „să fie gata să lupte” cu Rusia

Marea Britanie face schimbări importante la granițele sale