in

Câștigătorul loteriei, „înapoi la muncă” după ce a irosit o avere de 11 milioane de lire sterline

A irosit o avere de 11 milioane de lire sterline

A irosit o avere de 11 milioane de lire sterline – Fostul milionar își îndeplinește acum o serie de sarcini ca parte a noului său loc de muncă, inclusiv evaluarea și plasarea comenzilor. Un câștigător la loterie și un fost câștigător la loterie a revenit la un loc de muncă normal la aproape 30 de ani după ce a ghicit jackpot-ul.
>>> Britanicii plâng după români, sunt doriți muncitori sub 35 de ani. „Le oferim vize”

A irosit o avere de 11 milioane de lire sterline

Mark Gardiner, 61 de ani, din St Leonards-on-Sea, East Sussex, a împărțit un premiu de loterie de 22.590.829 de lire sterline cu partenerul său de afaceri de atunci, Paul Maddison, în 1995.

Acum, 27 de ani și multe investiții proaste mai târziu, domnul Gardiner și-a irosit cea mai mare parte a averii sale de 11 milioane de lire sterline – fiind forțat să se întoarcă la muncă.

În ciuda pierderilor financiare grele, el a reușit să păstreze proprietatea unui club de fotbal – Hastings – și a unei case de vacanță în Barbados.
>>> Marea Britanie: Cu cât îmi poate ridica chiria proprietarul? Regulile după creșterea ratei dobânzii

Lucrează la propria sa firmă

A irosit o avere de 11 milioane de lire sterline – A investit 2 milioane de lire sterline în compania sa Croft Glass, unde lucrează acum.

Vorbind pentru The Sun, Mark a spus: „Nu mă înțelegeți greșit, dacă aș câștiga la loterie acum la 61 de ani – aș fi făcut atât de multe lucruri diferite. Aș fi oprit munca.” A menținut o atitudine pozitivă, îmbrățișând noua provocare cu spirit de optimism.

Mark a descris decizia de a investi în afacerea sa ca pe un „test”, unul pe care simte că l-a trecut. El a adăugat: „Nu îmi fac griji că, dacă îmi iau ziua liberă, nu voi putea plăti salariile personalului meu”.

Pe lângă conducerea afacerii, domnul Gardiner nu se sfiește să-și „murdărească mâinile” la locul de muncă, îndeplinind o varietate de sarcini manuale, inclusiv evaluarea și plasarea comenzilor.
>>> Cartierul din Londra unde „doi copii dispar în fiecare zi”. Îngrijorarea a atins cote maxime

A irosit o avere de 11 milioane de lire sterline – Căsătorit de cinci ori

Vorbind despre viața sa privată, câștigătorul la loterie spune că a jurat că nu se va mai căsători niciodată după ce s-a despărțit de a patra soție, Brenda, în 2004. S-a recăsătorit însă câțiva ani mai târziu, după ce și-a reaprins dragostea cu prima soție.

El spune că fostul său partener de afaceri și colegul câștigător la loterie, Paul Maddison, este un Martor al lui Iehova, care locuiește în prezent în Scoția, dar nu a vrut să detalieze dacă sunt încă în termeni de amiciție.

El continuă să joace aceleași numere care au dus la victoria care i-a schimbat viața în 1995, în speranța că va reproduce lovitura de noroc care l-a făcut milionar în urmă cu trei decenii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Activistul Just Stop Oil a fost lovit pe Earl's Court Road

Un videoclip șocant arată cum un activist Just Stop Oil este lovit cu piciorul în cap de un „șofer furios”

Ștefan Voloșeniuc, viceprimar la Londra

Ștefan Voloșeniuc, declarat „cel mai popular român din Marea Britanie”, candidează pentru a deveni viceprimar al Londrei