in

Cartierul din Londra unde „doi copii dispar în fiecare zi”. Îngrijorarea a atins cote maxime

Cartierul din Londra unde dispar doi copii în fiecare zi

Cartierul din Londra unde dispar doi copii în fiecare zi – În aprilie, au fost înregistrate 51 de incidente de copii dispăruți în acest cartier londonez, aproape 2 în fiecare zi. Cum este posibil și ce fac autoritățile?
>>> Cât de mult poate un proprietar să mărească chiria în Marea Britanie? Cum vă puteți opune, în calitate de chiriaș

Cartierul din Londra unde dispar doi copii în fiecare zi

Aproape doi copii dispar în medie pe zi în Westminster, a constatat un raport al consiliului local. Statisticile de la comisia de „Tineret, Educație și Agrement” arată că în ultimele luni a existat o creștere a numărului de incidente cu copii dispăruți de acasă sau de la locul de îngrijire.

În luna februarie a acestui an, au fost înregistrate 51 de cazuri, 42 în martie și 51 în aprilie. Prin comparație, în ianuarie au fost 22 de incidente. Un raport prezentat membrilor Comitetului pentru Politică și Control pentru Copii, Sănătate Publică Adulților și Sectorul Voluntariat, luni (12 iunie) a sugerat mai multe motive pentru care copiii dispar, scrie MyLondon.news.

Se scrie în raport: „Toți copiii sunt contactați în urma dispariției pentru a înțelege de ce, pentru a evalua riscul și pentru a aborda dificultățile pe care le întâmpină. Când am vorbit cu copiii care dispar, cele mai frecvente motive invocate sunt conflictele familiale, relațiile între colegi și problemele legate de infracțiuni și exploatarea sexuală”.

Documentul mai menționa că marea majoritate a copiilor dispar între 24 și 72 de ore. În cadrul ședinței, consilierii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la numărul de copii aflați în această situație și ce se poate face pentru a preveni acest lucru.
>>> Anglia, șofer român găsit mort în cabina Tirului în care lucra. “Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

Cartierul din Londra unde dispar doi copii în fiecare zi – Ce se poate face

Consilierul Iman Less a întrebat: „Știu că echipele noastre sunt geniale, dar mai putem face ceva pentru a ne susține echipele și a le instrui să gestioneze unele dintre aceste riscuri? În al doilea rând, facem ceva pentru a colabora cu școlile?”

Consilierul Tim Roca, care a condus raportul, a răspuns că, deși nu există un răspuns cert la întrebările ei, există o asociere puternică de lucru între consiliu și școlile din district.

Raportul a asigurat că atunci când copiii dispar, există intervenții personalizate pentru a se asigura că familiile pot aborda pe deplin riscurile și dificultățile care i-au declanșat inițial. Raportul a explicat că un „Copii Dispăruți Lead” dedicat supraveghează toate incidentele în care copiii dispar de acasă în îngrijire.

Se adaugă: „Există un parteneriat puternic de lucru cu agențiile și cazurile cu risc ridicat sunt abordate rapid cu poliția și în cadrul asistenței sociale”.
>>> Număr record de tineri din Marea Britanie „supuși riscului de exploatare” în această vară

sursa: MyLondon.news, ZiarulRomanesc.net

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Alexandru bucătar în Anglia înșelat cu 42.000 de lire sterline

Alexandru, bucătar în Anglia, înșelat cu 42.000 de lire sterline, victimă a unei escrocherii romantice: ”Voiam o prietenă”

Tânără de 21 de ani moare în somn - Chloe Caton

Tânără de 21 de ani moare în somn la Stoke-on-Trent. Mama ei, cu inima frântă, îi aduce un omagiu emoționant