in ,

Coronavirus. Marea Britanie pregătește izolarea persoanelor peste 70 de ani

Premierul britanic, Boris Johnson, le va cere tuturor persoanelor de peste 70 de ani să rămână în izolare strictă acasă sau în casele de îngrijire timp de patru luni, ca parte a noilor măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului, scrie The Telegraph.

Guvernul urmează să mobilizeze eforturi ca “în timp de război” în următoarele 5 până la 20 de zile, între care planuri de izolare a persoanelor în vârstă timp de patru luni.

Alte măsuri planificate includ rechiziționarea hotelurilor, spitalelor private și a altor clădiri pentru a fi folosite ca spitale temporare.

Pub-urile, restaurantele și barurile ar putea fi, de asemenea, obligate să se închidă. Vor fi închise și instituțiile de învățământ din Marea Britanie.

Coronavirus: Numărul morților din Marea Britanie s-a dublat în 24 de ore. 21 de decese și 1140 de cazuri confirmate

Coronavirus din Londra la București, un tânăr de 20 de ani abia întors din UK a fost descoperit pozitiv

Toate aceste măsuri sunt pregătite de Boris Johnson, ministrul sănătăţii Matt Hancock, ofiţerul medical Chris Whitty şi consilierul ştiinţific principal Sir Patrick Vallance, pentru a proteja viața britanicilor pe fondul epidemiei de coronavirus.

Primul ministru a fost puternic criticat pentru modul cum a abordat epidemia de coronavirus până în prezent, mulți experți susținând că nu a mers suficient de departe pentru a opri răspândirea virusului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus: Numărul morților din Marea Britanie s-a dublat în 24 de ore. 21 de decese și 1140 de cazuri confirmate

Coronavirus - Delay phase

Următoarea mișcare a guvernului Johnson împotriva coronavirusului: Campanie de informare cu spoturi publicitare