in

Coronavirus: Numărul deceselor în Mare Britanie a ajuns la 177. Distanțarea socială, singura soluție, spun specialiștii

Alte 40 de persoane au murit fiind testate pozitiv pentru coronavirus, a anunțat vineri, 20 martie, Autoritatea pentru Sănătate Publică din Anglia.

Acest lucru a adus numărul total de decese confirmate în Marea Britanie la 177 și în Anglia la 167.

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu un an de măsuri de distanțare socială pentru a proteja capacitatea sistemului de sănătate de a face față coronavirusului, spun specialiști citați de The Independent.

Oamenii de știință au convenit că singura perspectivă realistă de prevenire a presiunii asupra secțiunilor de terapie intensivă ar fi inițierea unei politici de alternare a regulilor mai stricte cu cele mai puțin stricte privind distanțarea socială.

Jurnalist britanic infectat cu coronavirus: „Am avut senzația m-a lovit trenul, nu mi-a fost atât de rău în viața mea”

Boris Johnson: „Putem scăpa de coronavirus în trei luni dacă respectăm reguli stricte”

Îndrumările au fost dezvăluite înainte ca ministrul de Finanțe Rishi Sunak să transmită noi măsuri de protecție pentru angajații care își văd mijloacele de trai amenințate de criza coronavirus.

Boris Johnson a declarat joi, 19 martie, că Marea Britanie ar putea reuși să combată virusul în următoarele 12 săptămâni, dacă publicul ar urma sfatul guvernului.


Peste 65.000 de foști medici și asistente NHS au primit scrisori prin care li se cere să iasă din pensionare pentru a ajuta personalul existent în spitale. În întreaga țară, medicii vorbesc despre deficiențe de echipamente esențial, cum ar fi viziere, măști și halate.

Totodată, Italia a înregistrat o nouă etapă sumbră, după ce numărul de morți a crescut cu 427, până la 3.405, depășind China, care joi a sărbătorit prima zi fără nicio infectare cu coronavirus.

Numărul global de decese a depășit 10.000.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regina Elisabeta II cere națiunii britanice să fie unită „pentru a trece cu bine această provocare”

Lumea nebunilor! A apărut „provocarea coronavirus”! O tânără linge scaunul de toaletă din baia unui avion