in

Daily Mail dă din nou cu bâta în baltă. Răpitorii „români” erau de fapt un… bulgar

Mai multe publicații din Marea Britanie, printre care și Daily Mail, tabloidul care nu ratează vreo ocazie de a scrie lucruri rele despre români, au scris joi, 18 iunie, că un grup de români a încercat să răpească trei minori britanici într-un hotel din Cipru.În cele din urmă s-a dovedit că răpitorii nu erau români. De fapt, a fost vorba doar de un singur suspect interogat de poliție, un tânăr de 19 ani, din Bulgaria.

Potrivit Evenimentul Zilei, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Nikoletta Tyrimou, a declarat pentru Cyprus Mail: “Am primit telefoane toată ziua. Nu ştiu în câte moduri pot să o mai spun. Nu s-a întâmplat aşa cum a apărut în ziare”.

Ea a mai spus că a fost reținută o singură persoană și că nu au existat oameni deghizați care să fure copii sau mașini care așteptau să transporte răptiorii.

„Secţia de poliţie din Famagusta a fost într-adevar sesizată de un incident care a avut loc la hotelul Anastasia. Poliţia a arestat un tânăr de 19 ani din Bulgaria, despre care turiştii spuneau că le filmează copilul şi că ar fi încercat să-l răpească. L-am interogat şi am facut percheziţie la el acasă. Nu am gasit nimic care să indice că ar face parte dintr-o reţea de răpitori de copii sau că ar fi obsedat de copii. Tânărul a fost eliberat. Investigaţiile continuă, dar vă asigur că nu s-a întamplat aşa cum a apărut în presă”, a spus Nikoletta Tyrimou.

Anterior, Daily Mail a scrs că un grup de români a fost prins când încerca să răpească mai mulți copii britanici într-un hotel din Cipru. Potrivit Daily Mail, suspecții au încercat să ademenească trei copii,toți sub vârsta de zece ani, să se urce într-un autoturism.

Ca urmare a panicii răspândite în hotelul Anastasia Beach, aproximativ 60 de familii cu copii au fost mutate în altă parte, mai scrie Daily Mail.

Un operator de turism a declarat căromânii au filmat copiii timp de o săptămână, în timp ce pretindeau că sunt angajații hotelului.


Daily Mail: Români deghizați în chelneri au încercat să răpească trei copii englezi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Daily Mail: Români deghizați în chelneri au încercat să răpească trei copii englezi

Veronica din Canada îi răspunde lui Badea: „Bădăran frustrat cu un limbaj suburban. Cel mai mare ”ciumpalac” în viaţă!”