in

Doar doi infractori deportați cu ajutorul programului Nexus, în 2013/2014



Programul pilot conceput de Ministerul de Interne britanic (Home Office) care trebuia să aibă ca rezultat anual deportarea a cel puțin 62 de infractori, este un fiasco. Potrivit unui raport citat de ziarul The Guardian, doar doi infractori străini au fost deportați cu ajutorul acestui proiect, girat de ministrul de Interne, Theresa May.

Mai mult, scrie The Guardian, pentru funcționarea programului Nexus s-au cheltuit peste un miliard de lire sterline, iar personalul a fost mărit de zece ori.

John Vine, inspector șef al Departamentului frontiere și imigrație din Ministerul de Interne, ar fi scris într-un raport către Theresa May, că programul Nexus nu a făcut decât să îi împingă pe infractori să se mute în Londra.

Astfel, spune el, în capitala Britanică a existat e creștere cu 158% a numărului de infracțiuni cu privire la imigrație, de la 418 în 2011/2012, la 1077 în 2013/2014.

Funcționarea Nexus a fost extinsă în Manchester și în Scotia, dar și acolo au fost prea puține progrese în ceea ce privește numărul infractorilor străini care au părăsit țara.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dosarul împiedicării votului din diaspora a ajuns la DNA

O româncă a dispărut din West Bromwich. Persoanele care au informații sunt rugate să contacteze poliția!