in

Teste PCR false descoperite pe Aeroportul Otopeni la români care se întorceau din Anglia

teste PCR false

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă București au depistat trei cetățeni români care au prezentat două teste PCR false și un certificat digital emis pe numele unei alte persoane.

În data de 20 decembrie 2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă București, s-au prezentat doi cetățeni români, în vârstă de 32, respectiv 33 de ani, sosiți cu o cursă din direcția Liverpool, Marea Britanie.

Aceștia au prezentat autorităților sanitare teste PCR pentru detecția virusului SARS Cov-2, cu rezultat negativ.

Mai mulți români care zburau spre Londra au prezentat teste COVID false la îmbarcarea în avion

Ca urmare a faptului că au fost identificate neconcordanțe între data efectuării testelor și data și ora aterizării aeronavei în România, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că cele două teste PCR sunt false, scrie Realitatea.

În aceeași zi, s-a prezentat pentru a intra în țară, cu o cursă din Amsterdam, un cetățean român în vârstă de 31 ani. 

Bărbatul a prezentat polițiștilor de frontieră, pe lângă documentul de călătorie, un certificat digital cu cod QR care atestă vaccinarea împotriva virusului SARS Cov-2, în vederea exceptării de la măsura carantinării, conform prevederilor legale în vigoare.


Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că certificatul digital prezentat este emis pe un alt nume și nu îi aparține persoanei care s-a prezentat la control, bărbatul recunoscând că certificatul aparține tatălui acestuia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.4]

certificate covid false

Certificate COVID false, vândute pe Facebook. Detectiv britanic: „Sunt implicate grupuri de crimă organizată”

cat costa inmormantarea la Londra

Cât costă să fii înmormântat la Londra, lângă Karl Marx? Cele mai scumpe și cele mai ieftine cimitire