in

Explozie în centrul Londrei. Un autobuz a fost detonat în timpul unor filmări…

O explozie pe Lambeth Bridge a unui autobuz cu punte dublă tipic londonez le-a adus aminte trecătorilor de atentatele din 7 iulie 2005, când au murit 52 de persoane, scrie The Sun.

Mulți dintre rezidenții zonei nu au fost anunțați că vor avea loc filmări în timpul cărora vor avea loc explozii de proporții, așa că au tras o sperietură soră cu moartea.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Pe Twitter, o persoană a spus: „Hei, voi cei care faceți filme, data viitoare când vă gândiți să aruncați în aer un autobuz pe Lambeth Bridge, poate ne spuneți și nouă, i-ați băgat în sperieți pe copiii din parc”.

Pompierii au postat pe paginile de social media fotografii de la filmare, confirmând că explozia nu are vreo legătură cu un atac terorist.

În iulie 2005, patru atentatori sinucigași, Mohammad Sidique Khan, Shehzad Tanweer, Hasib Hussain și Germaine Lindsay au detonat patru bombe într-un atac conceput pentru a provoca victime în masă.

Explozii la maratonul din Boston. Momente de groază pentru doi români

Ucraineanul Lapshyn a recunoscut uciderea unui musulman și amplasarea a 3 bombe. „Am făcut-o pentru că nu sunt albi, iar eu sunt alb”

Londra comemorează 10 ani de la atentatele de la metrou. Printre victime a fost și românca Mihaela Otto

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se întâmplă în România. Salvamontistă de 21 de ani snopită în bătaie de un șmecheraș local

Un film românesc a detronat “The Revenant”. Despre ce este vorba