in

O fată sănătoasă, în vârstă de 16 ani, a murit „din senin” în timpul somnului acasă, în Dagenham, după ce inima ei „a încetat să mai bată”

Știri Marea BritanieFată de 16 ani a murit în somn la Londra – O adolescentă a murit brusc în somn, în casa familiei ei din Dagenham, după ce inima ei „pur și simplu a încetat să mai bată”, conform anchetei.

Fată de 16 ani a murit în somn la Londra

Fată de 16 ani a murit în somn la Londra

Amy Forde-Jury, în vârstă de 16 ani, a fost văzută ultima dată de mama ei în seara zilei de 22 noiembrie 2021, când a apărut perfect sănătoasă, dar a fost găsită fără suflare în dormitorul ei a doua zi dimineață.

În ciuda unei autopsie îndelungate care a implicat o serie de teste, cauza morții nu a fost stabilită, iar moartea ei a fost considerată „moarte subită a unui adult”, care ar fi putut fi cauzată de o funcționare neregulată a inimii.

A murit brusc în somn în Dagenham

O anchetă la Tribunalul Waltham Forest Coroners din 17 iunie a afirmat că acest tip de aritmie apare „pur și simplu din senin”, fără să apară în prealabil semne sau simptome, potrivit MyLondon.news.

Înainte de moartea ei, Amy nu a primit niciun tratament medical semnificativ, în afară de faptul că a fost diagnosticată cu astm bronșic în 2019 și a suferit arsuri la stomac în 2013, când era o copilă mică.

Cu o seară înainte de a muri, ea nu i-a dat mamei sale Tanya „niciun motiv” să creadă că nu se simte bine, înainte de a se retrage în dormitorul ei.

Mii de oameni au murit din cauza vaccinurilor anti-COVID. UE pregătește despăgubirea victimelor

Nu s-a găsit cauza

În urma mai multor teste, inclusiv toxicologie, microbiologie și examinarea probelor din ficat, splină și rinichi, medicul patolog consultant nu a putut găsi nicio „boală, vătămare sau afecțiune” care ar fi putut contribui la moartea ei.

Dr. Irvine a spus: „Când Amy dormea ​​pe 22 noiembrie, este posibil ca inima ei să fi încetat să mai bată într-un mod care ar putea susține viața, ceea ce ar fi făcut-o să-și piardă cunoștința și să moară.

Amy dormea ​​și inima ei pur și simplu a încetat să mai bată. Nu a avut durere, a murit în somn și, în acest moment, știința nu ne lasă să știm de ce s-a întâmplat asta”.

A murit fondatorul trupei Depeche Mode: Andy Fletcher avea doar 60 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.2]

variola maimutei

Numărul cazurilor de ”monkeypox” detectate în Marea Britanie a depășit 1.000. ”Dacă faceți sex cu parteneri noi, fiți atenți la orice simptome”

Londra, șobolanii ies din canalizare și ajung în patiseria de la Sainsbury’s – FOTO – VIDEO