in

Londra, șobolanii ies din canalizare și ajung în patiseria de la Sainsbury’s – FOTO – VIDEO

Știri Marea Britanie – Invazie de șobolani la Londra – Imagini șocante cu șobolani care ies din canalizare și rod cornuri croissant în brutăria de la Sainsbury’s.

Șobolani la Londra, atac la Sainsbury’s

Șobolanii au infestat un magazin Sainsbury’s după ce au ieșit din canalizare. Inspectorii sanitari au vizitat magazinul după ce a fost postat online un videoclip care arată două rozătoare târându-se peste un croissant în secțiunea de patiserie.

Consiliul local Islington a publicat un raport, citat de metro.co.uk.

Au fost găsite găurile pe unde șobolanii pătrundeau în magazin.

Au fost găsite excremente și în jurul unui canal de vizitare extern în afara magazinului.

Șobolani la Londra – Consiliul a constatat că nu se făcea curățenie și întreținere în mod corespunzător. Probleme cu șobolanii au fost semnalate din 2021.

„Multe dintre rapoartele privind dăunătorii indicau că era necesară întreținerea/curățenia, iar aceasta era întreținută cu intermitență. Au existat, de asemenea, o serie de probleme de protecție împotriva dăunătorilor identificate de Rentokil, care păreau să dureze ceva timp pentru a repara și este probabil să fi contribuit la permiterea accesului dăunătorilor.

Kebab cu gândaci și șobolani într-un magazin din nordul Londrei

Londra. Cel mai mare număr de ȘOBOLANI din istorie. Carantina le priește

Șobolani la Londra – Rozătoarele la croissant

Realizatorul imaginilor Anthony Mitson a filmat rozătoarele care circulau peste o cutie de patiserie cu produse proaspăte în timp ce vizita magazinul în octombrie 2021.

Vizitatorii nepoftiti se saturau cu ultimul croissant din standul deschis, inainte sa-l vada si sa fuga in spatele unei sectii de lactate. Clipul a devenit rapid viral după ce domnul Mitson l-a distribuit online.

https://youtu.be/EEss_cKHXhs

Inspecția consiliului

În scrisoare, consiliul a spus că a efectuat o vizită pe 4 octombrie „ca urmare a plângerilor primite din partea publicului și a unui videoclip care a fost postat online cu privire la o potențială infestare de șobolani”.

În Marea Britanie, mai mulți șobolani ca niciodată, intră în case prin toalete: ”Nimeni nu este în siguranță”

Magazinul a fost închis publicului în acel moment.

Sainsbury’s a spus la momentul în care a apărut filmarea că a luat „măsuri imediate” pentru a curăța magazinul și a chemat o firmă specializată de deratizare.

„Toate problemele de protecție împotriva dăunătorilor au fost reparate și că au fost montate senzori și camere pentru supravegherea continuă a infestării rozătoarelor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]

Fată de 16 ani a murit în somn la Londra

O fată sănătoasă, în vârstă de 16 ani, a murit „din senin” în timpul somnului acasă, în Dagenham, după ce inima ei „a încetat să mai bată”

preturi locuinte uk

Creșterea prețurilor locuințelor din Marea Britanie a încetinit, după recordul din luna iunie. Iată prețurile medii în diferite zone