in

A murit fondatorul trupei Depeche Mode: Andy Fletcher avea doar 60 de ani

Andrew Fletcher, clăpar și membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit joi la vârsta de 60 de ani.

Anunţul a fost postat pe contul de Twitter al formaţiei Depeche Mode, scrie The Guardian.

Trupa britanică a confirmat moartea acestuia pe rețelele de socializare, spunând că „Fletch avea o adevărată inimă de aur”.

Moarte prematură

Nu se cunosc cauzele morții, dar nimeni nu se aștepta. Este o moarte prematură, spun colegii de trupă. O declarație emisă de trupă pe rețelele de socializare arată: „Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în urma morții premature a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy ‘Fletch’ Fletcher”, relatează Mediafax.

„Avea o inimă de aur”

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile”, a arătat Depeche Mode.

Cunoscut mai ales în timpul carierei sale sub porecla „Fletch”, Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar trupa s-a bucurat de succese de top, printre care New Life și Just Can’t Get Enough.


Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

taxe uk petrol

Marea Britanie introduce o taxă excepțională după ce facturile la energie au crescut enorm

Bărbat ucis în North Finchley

Crimă în North Finchley: bărbat rănit mortal într-o luptă la 4 dimineața lângă un pub