in

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Profesoară din Marea Britanie moare brusc

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc – O școală pentru copii din Cumbria a fost lăsată îndurerată de moartea bruscă și neașteptată a unei tinere învățătoare pe nume Rachel Morgan.
>>> Tânără de 21 de ani moare în somn la Stoke-on-Trent. Mama ei, cu inima frântă, îi aduce un omagiu emoționant

Învățătoare din Marea Britanie moare brusc

Profesoara iubită de copii a murit la doar 26 de ani, lăsând devastați elevii de la școala primară Kells din Cumbria. Moartea ei a lăsat „un gol uriaș” în comunitate, iar omagiile s-au revărsat pentru Rachel Morgan, care este descrisă ca fiind „pasionată de copii” și ca o persoană căreia cu adevărat „îi plăcea să fie cu ei”.

Cauza morții lui Rachel nu a fost încă confirmată, scrie Daily Express.

Școala primară Kells urmează să se închidă vineri pentru a le oferi colegilor lui Rachel șansa de a participa la înmormântarea ei. Directoarea școlii, Wendy Figes i-a adus un omagiu. Doamna Figes a spus: „Rachel Morgan a lucrat ca profesoară la Kells Infants School din ianuarie 2022.

Înainte de această numire, ea a lucrat în alte școli locale și a influențat un număr mare de vieți tinere.

În timpul școlii Kells Infants, ea a supravegheat dezvoltarea și îmbunătățirea scrisului și, de asemenea, a făcut ore de matematică.
>>> Băiat de 12 ani din Londra moare la școală din cauza unui atac de cord

„A avut un interes deosebit pentru sănătatea mintală și bunăstarea și a condus cluburi după școală care susțin acest lucru, inclusiv mindfulness și yoga.

Rachel avea o pasiune pentru sănătate și fitness și era un membru pasionat al sălii de fitness locale, dar se alătura și colegilor săptămânal la jogging-uri locale, după școală.

Acest lucru a ajutat-o ​​să-și atingă obiectivul personal de a atinge cel puțin 10.000 de pași în fiecare zi, o performanță pe care a menținut-o timp de 600 de zile consecutive”.

Ea a adăugat: „Rachel era pasionată de copii și îi plăcea să fie cu ei. A avut o manieră calmă, liniștită și i-a făcut pe toți să se simtă în largul lor în prezența ei.”
>>> Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.5]

gospodarii energie uk

Gospodăriile din Marea Britanie vor fi plătite pentru a folosi mai puțină energie electrică: cum funcționează?

economist sef uk

Fostul economist-șef al Băncii Angliei avertizează: ”Vor urma și mai multe suferințe pentru familii!”