in

Tânără de 21 de ani moare în somn la Stoke-on-Trent. Mama ei, cu inima frântă, îi aduce un omagiu emoționant

Tânără de 21 de ani moare în somn - Chloe Caton

Tânără de 21 de ani moare în somn. „Era amabilă și grijulie și a avut cel mai contagios râs de pe planetă”. Mama devastată a adus un omagiu adus fiicei sale de 21 de ani, care a fost găsită moartă în patul ei la începutul acestei luni, la Stoke-on-Trent, în Staffordshire, Anglia.
>>> Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Tânără de 21 de ani moare în somn

A fost lansat un apel de strângere de fonduri pentru a încerca să plătească pentru înmormântarea lui Chloe Caton, care a murit în somn. Cu o seară înainte de moartea ei, pe 1 iunie, Chloe petrecuse timp cu familia ei, mâncând cina ei favorită – friptură – și urmărind Britain’s Got Talent .

Chloe și mama ei, Ami, au stat cu cei doi nepoți ai lui Ami la casa lor din Stoke. Chloe a fost declarată moartă în dimineața următoare.

„Este atât de sfâșietor”

Ami, în vârstă de 41 de ani, a spus, citată de Daily Express: “Trebuie să încerc să trec peste minut cu minut. Este insuportabil. Este atât de sfâșietor. Era foarte plină de energie. Era bună și grijulie și a avut cel mai contagios râs de pe planetă.

Ea nu a fost doar fiica mea, a fost cea mai bună prietenă a mea. Am avut suișuri și coborâșuri, dar ea era lumea mea. Ea este lumea mea, primul meu născut și prima mea fată.

Chloe a fost o fostă elevă a Academiei Sir Thomas Boughey și a lucrat ca recepționer stomatologic.

Era curioasă de ce va face Viggo Venn la Britain’s Got Talent cu o seară înainte de moartea ei.

Ami a adăugat: „Ea își dorea foarte mult ca Viggo Venn să câștige. Râdea, chiar l-a votat. Nu a apucat să vadă că el a câștigat.
>>> Vedeta TV și fosta Miss Bikini moare „în mod neașteptat” la 32 de ani. „Era un suflet frumos”

A mâncat cina ei preferată

Stăteam cu mama nepoților mei și petreceam cu toții ceva timp împreună. Am avut o cină cu pui fript, care era preferata lui Chloe. Ne-am așezat cu toții să dormim.

Pe la ora 8 dimineața următoare, eram pe jumătate treaz și mama nepoților mei, Chloe Shenton, a spus „Ce e cu Chloe?” Am controlat în pat și am spus „E moartă”.

“Am prins-o și am scuturat-o pentru a încerca s-o trezesc. Mă așteptam să-mi spună ceva, să-mi iau un “f*** off”. Încă nu știm cauza morții. Înmormântările nu sunt ieftine și eu Vreau tot ce este mai bun pentru ea pentru că era cea mai bună.”
>>> Fetiță de 10 ani moare după un „stop cardiac” brusc la centrul de agrement Putney

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cartierul din Londra unde dispar doi copii în fiecare zi

Cartierul din Londra unde „doi copii dispar în fiecare zi”. Îngrijorarea a atins cote maxime

Lipsa gravă de apă în Marea Britanie

Lipsă gravă de apă în Marea Britanie, râurile și lacurile seacă: începe raționalizarea