in

La 10 ani, strânge bani pentru a construi o casă unor români

Archie Williams, un băiat de 10 ani, din Louthton, a strâns aproape 2.000 de lire sterline pentru a ajuta o familie de români. Cotidianul The Guardian scrie că acesta a plănuit o excursie în România, în septembrie 2013, pentru a ajunta la ridicarea unei case.El s-a decis anul trecut, arată publicția britanică, să ajute niște români, așa că a luat legătura cu mătușa sa, care conduce o fundație caritabilă din UK, Grassroots. Când aceasta s-a arătat de acord să îl sprijine, Archie a trecut la muncă.

A ținut discursuri la cluburile Rotary, a organizat colectări de fonduri și astfel a strâns 500 de lire. Însă, banii nu îi ajungeau decât pentru deplasarea în România. Mai avea nevoie de cel puțin 4.500 de lire, pentru a reuși să își îndeplinească visul. Dar Archie nu s-a lăsat învins și a continuat să strângă bani, fiind acum în posesia sumei de 2000 de lire.

Elevii din Edinburgh construiesc case pentru orfanii români

Următorul eveniment organizat de Archie este un turneu de fotbal, la Clubul Sportiv al Poliției Metropolitane, pe 27 aprilie. În timpul meciurilor, ce vor fi disputate de 20 de echipe, Archie a mai pus la cale o zi de distracție cu trambuline elastice, precum și o vânzare de prăjituri, în beneficiul acțiunii sale caritabile. Mama sa, Karla Williams, a spus că Archie consideră că vârsta nu ar trebui să fie o problemă atunci când vine vorba despre caritate.

Alan Rayment, atlet paraplegic, adună fonduri pentru săracii din Iași

Ea a declarat pentru The Guardian: “Femeilor de la Rotary Club, pur și simplu nu le venea să creadă că el are doar zece ani. Este atât de hotărât. A organizat toate evenimentele de caritate, a vorbit cu oamenii și le-a cerut ajutorul, e uimitor. Atitudinea lui Archie este că oricine poate ajuta indiferent de vârsta pe care o are.”

MM

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catedrala Mântuirii Neamului, investiţie de 100 milioane de euro

Chef Loredan vă recomandă Medalion din muşchiuleţ de porc