in

Londra: Elevi de 10 ani suspendați pentru „comportament homofob”. „Sunteți o rușine pentru această școală”

Doi elevi de numai 10 ani au fost suspendați cinci zile de la cursuri pentru ceea ce un profesor a considerat că este „comportament homofob”.

Motivul a fost faptul că cei doi au cerut să nu participe la o lecție cu tematică LGBT.

Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, a decis să suspende, pentru cinci zile, o fetiță și un băiețel per motiv că s-au opus programei LGBT.

Decizia a venit după ce unul dintre copii a cerut profesorului permisiunea de a nu participa la o lecție LGBT, scrie The Times.

Farrell și colega sa de clasă, Kaysey, l-au întrebat pe profesor, după ce acesta a distribuit elevilor o broșură cu tematică LGBT: „Domnule, vă rog, aș putea să nu particip la această lecție?”. Profesorul a refuzat, spunând că lecția LGBT face parte din programa școlară.

După ore, profesorul l-ar fi acuzat pe Farrell că a folosit un „limbaj homofob” spunând că  „LGBT e de rahat și e o prostie”, lucru pe care elevul l-a negat. Băiatul a explicat că este creștin și că nu acceptat lecția LGBT întrucât contravine religiei sale.

Profesorul a încercat să-i provoace, întrebându-i pe copii: „Ați vrea ca homosexualii să moară?” „Am spus că nu”, a răspuns Farrell.

În ciuda acestui răspuns, copiii au fost numiți „o rușine pentru școală” și au fost ținuți, timp de cinci ore, într-o cameră de pedeapsă. După care s-a luat decizia suspendării lor, timp de cinci zile.

Părinții celor doi copiii insistă că aceștia nu au făcut comentarii homofobe, iar versiunea elevilor este susținută de alți copii din clasă. Într-o scrisoare adresată conducerii școlii, părinții au acuzat profesorii că i-au discriminat pe copii.

În sfârșit, heterosexualii vor avea aceleași drepturi cu cuplurile de homosexuali în Marea Britanie

Berlin. Angajat homosexual la o grădiniță unde sunt și copii români. Părinții au strâns semnături pentru îndepărtarea lui
VIDEO INCREDIBIL! Cum se fură portofele în centrul Londrei

Român arestat din cauză că nu știa că Scoția face parte din Marea Britanie